Mü'de Akademik Yıl Kayıtları Başladı - Son Dakika
Güncel

Mü'de Akademik Yıl Kayıtları Başladı

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arat: "Yeni yönetim olarak altyapı sorunlarıyla ilgili gereken girişimleri ve planlamaları yaptık, bütçeyle ilgili rakamları aktardık.

01.09.2014 17:31

Marmara Üniversitesi'nde (MÜ) akademik yıl kayıtları başladı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında MÜ'de okumaya hak kazanan öğrenciler için bugün Göztepe Yerleşkesi'nde başlayan kayıt heyecanına rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Arat da ortak oldu.

Arat, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu. Öğrencilerin zorlu bir aşamadan geçerek Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden MÜ'ye yerleştiklerini belirten Arat, şunları kaydetti:

"Öğrenciler, MÜ'de geleceğe donanımlı bir şekilde başlayacaklar ve okulun tüm olanaklarından yararlanabilecekler. Değerli hocalarımız ve fiziksel olanaklarımız uygun. Öğrencilerimizin başarıları için gerekli ortamı sağlayacağız. MÜ'den mezun olan öğrencileri aile ve memleketlerine faydalı birer birey olarak yetiştireceğiz. Yeni yönetim olarak altyapı sorunlarıyla ilgili gereken girişimleri ve planlamaları yaptık, bütçeyle ilgili rakamları aktardık. Öğrencilerimizin daha iyi fiziksel koşullarda eğitim görmesi için gereken ortamı sağlayacağız."

İktisat, işletme, siyasal bilgiler ve teknoloji fakültelerinde eğitim görecek öğrencilerin kayıtları bugün yapılırken, diğer fakültelerin kayıtları, 5 Eylül 2014 tarihine kadar sürecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mü'de Akademik Yıl Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement