Muğla'da Jetski Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Jetski Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla\'da Jetski Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Yalçın Gümüşsoy isimli genç, jetski ile Hamam Koyu'nda gezintiye çıktı. Bir teknenin halatlarına takılması sonucu meydana gelen kazada Gümüşsoy hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve sahil güvenlik ekipleri olay yerine sevk edildi. Gencin cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada hayatını kaybeden Yalçın Gümüşsoy'un tatil için Dalaman'a geldiği ve Kırıkkale'de tanınmış bir iş insanı olduğu öğrenildi.

16.06.2023 22:49  Güncelleme: 22:50

Muğla'nın Dalaman ilçesinde jetski kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Dalaman ilçesi Hamam Koyu'nda meydana geldi. Yalçın Gümüşsoy isimli genç, jetski ile koyda gezintiye çıktı. O esnada jetskiyi kullanan Gümüşsoy, bir teknenin halatlarına takıldı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralı gencin başka bir botla Sarsala Koyu'na taşındığı bilgisi üzerine sahil güvenlik ekipleri kısa sürede olay yerine gitti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Gümüşsoy'un hayatını kaybettiği tespit edildi. Gencin cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Yalçın Gümüşsoy'un tatil için Dalaman'a geldiği ve Kırıkkale'de tanınmış iş insanı olduğu öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Jetski Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement