Muğla'da Polis Kütüphanesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Polis Kütüphanesi Açıldı

Muğla\'da Polis Kütüphanesi Açıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde polis kütüphanesi açıldı.

09.04.2018 18:18

Muğla'nın Menteşe ilçesinde polis kütüphanesi açıldı.

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Menteşe İMKB Ortaokulunda Emniyet Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği'nin katkıları ile oluşturulan kütüphaneye, Milli Eğitim Müdürlüğünün de katkılarıyla 3 bin kitap yerleştirildi.

Kütüphanenin açılışında konuşan Vali Esengül Civelek, toplumun huzuru, vatandaşların can ve mal güvenliği ile ülkenin bölünmez bütünlüğü için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan emniyet teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Emniyet Müdürlüğünün sosyal sorumluluk anlayışı ile kazandırdığı kütüphanenin hayırlı olmasını dileyen Civelek, "Kütüphanede öğrencilerimiz kitap okuma sevgisi, kültürü ve bilinci kazanacak. Boş zamanlarını da etkin ve verimli bir şekilde değerlendirecekler. Emniyet Müdürlüğümüze ve Okul Aile Birliğimize bu kütüphaneyi okulumuza kazandırdıkları için teşekkür ederim." dedi.

Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı Vali Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Menteşe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Okul Müdürü Hesna Bahar, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve öğrenciler yaptı.

Açılışın ardından Vali Civelek ve protokol üyeleri öğrencilerle kütüphaneyi gezerek fotoğraf çektirdi.

Programda şehit Yarbay Alim Yılmaz'ın babası Mehmet Yılmaz tarafından kaleme alınan ve kütüphaneye asılan "Türk Polisi" isimli şiir okundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Polis Kütüphanesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement