Muğla Ünlü Oyuncu Deniz Dibine Kamp Kurdu - Son Dakika
Güncel

Muğla Ünlü Oyuncu Deniz Dibine Kamp Kurdu

Söz dizisinin oyuncusu Burak Sevinç, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir dalış okulunun eğitmenleriyle birlikte, denizin 6 metre derinliğinde kamp ortamı oluşturdu.

31.07.2018 16:12

Söz dizisinin oyuncusu Burak Sevinç, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir dalış okulunun eğitmenleriyle birlikte, denizin 6 metre derinliğinde kamp ortamı oluşturdu. Çadırın önünde masada oturup çay içen Sevinç, deniz dibine koyduğu şemsiye yakınına oturup, ormanda kamp yapar gibi verdiği görüntüyle dikkat çekti. Fethiye'de eşi Şirin Kılavuz Sevinç ile tatil yapan Söz dizisinin Ferit'i, 'avcı' lakaplı başarılı oyuncusu Burak Sevinç, bir dalış okuluyla birlikte deniz dibinde çadır açıp kamp kurdu. Yaklaşık 5 yıl boyunca dalış eğitimi alıp, profesyonel dalış yapan Sevinç, dalış okulunda eğitmen Önder Diktaş, Berna Karamuklu ile birlikte, Fethiye'nin Dalyan Koyu'nda, 6 metre derinlikte doğal bir kamp ortamı oluşturdu. Deniz dibine yaklaşık 30 dakika boyunca çadır kurup, şemsiye açan, sandalyede oturan Sevinç, fincanla çay içti. Deniz dibinde çeşitli ağırlıklar kullanılarak gerçekleştirilen kamp ortamı, dalış yapan diğer dalgıçlar tarafından da ilgiyle izlendi.

OLDUKÇA ZOR OLDU

Dört yıldır profesyonel dalış yaptığını anlatan Burak Sevinç, Suyun altında özgürlük yaşadım. Denizin altında nefes alabiliyorsunuz. Önder'le uzun zamandır tanışıyoruz. Kendisini sosyal medyada takip ediyorum. Çok güzel şeyler yapıyor. Denizin altında muhteşem fotoğraflar çekiyor. Bir süre önce videolarını izledim. Çok güzel, komik ve keyifli şeyler çektiğini gördüm. Bu sene geldiğimde kendisiyle konuşup, olmayan bir şeyi yapmak istedim. Böyle bir şey çıktı. Önder Diktaş, 6 metre derinlikte denizin altına çadırla adeta kamp kurdu. Oldukça zor oldu. Hazırlanmamız yaklaşık 30 dakika sürdü. Çünkü o çadırın orada durma ihtimali yoktu. Diğer malzemeler durabilsinler diye özellikle ağırlaştırıldı ve güzel bir kare ortaya çıkardık dedi.

Muğla Ünlü Oyuncu Deniz Dibine Kamp Kurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Ünlü Oyuncu Deniz Dibine Kamp Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement