Muhtarlarla yemekli Toplantı - Son Dakika
Güncel

Muhtarlarla yemekli Toplantı

Muhtarlarla yemekli Toplantı

Milletveki Tunç aydınlar ve çevre köyleri muhtarlarıyla yapılan yatırımları değerlendirdi.

15.05.2012 11:10

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, Arıt beldesi Aydınlar ve çevre köylerinin muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Aydınlar, İmamlar, Söğütlü, Kumaçorak, Yeniköy, Esbey ve Ören köyü muhtarlarının katıldığı toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un yanı sıra AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu'da katıldı.

BARTIN-ARIT-AYDINLAR YOLUNA ÖNEM VERİYORUZ

Arıt beldesi ve köylerine yapılan yatırımların ele alındığı yemekli toplantıda Milletvekili Tunç, Arıt ve köyleri için en önemli çalışmanın Bartın-Arıt-Aydınlar yolu olduğunu belirterek, 36 kilometrelik yolun tamamının ihale edilerek, yapım çalışmalarına başladıklarını, Arıt-Aydınlar bölümünün bu yıl sathi kaplama olarak bitirilerek hizmete açılacağını söyledi.

ARIT BELDESİNİN ALT YAPI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIK

Arıt beldesinin kanalizasyon ve içme suyu projelerinin yapım işlerini tamamladıklarını belirten Milletvekili Tunç, bunun için 5 milyon lira harcama gerçekleştirdiklerini, alt yapı çalışmaları sırasında bozulan üst yapı nedeniyle de gerekli ödenekleri aktardıklarını çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Arıt beldesinin daha yaşanılabilir hale geleceğini söyledi.

ARIT BELDESİNE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE KAPALI SPOR SALONU KAZANDIRIYORUZ

Milletvekili Tunç, Bartın'ın diğer ilçe ve beldelerinde olduğu gibi Arıt beldesinde de önemli icraatlara imza attıklarını belirterek, Arıt Aile Sağlığı Merkezinin ihalesini gerçekleştirdiklerini ve yapımına kısa bir süre sonra başlanacağını, Arıt Kapalı Spor Salonu için belediyeye Gençlik ve Spor Bakanlığından 400 bin lira ödenek aktardıklarını, spor salonunun inşaatını da belediyenin ihale edeceğini söyledi.

MİLLİ PARK YATIRIMLARI GERÇEKLEŞTİRDİK

Milletvekili Tunç, Arıt beldesi ve çevre köylerinin Bartın- Küre Dağları Milli Parkı içerisinde bulunduğunu belirterek, Milli Park ziyaretçi ve tanıtım merkezini Söğütlü köyünde hizmete açtıklarını, Aydınlar köyünün merkezi bir köy olması ve çok sayıda dükkanın bulunduğu köy caddesini kilit parke ile düzenlemesini gerçekleştirdiklerini, KÖYDES projesi ile de Arıt'ın köylerine içme suyu ve asfalt yol çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Köy muhtarları da Milletvekili Tunç'a Arıt beldesi ve çevre köylerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlarla yemekli Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement