Münster'de Başarılı Türk Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Güncel

Münster'de Başarılı Türk Öğrencilere Ödül

Münster\'de Başarılı Türk Öğrencilere Ödül

Münster Başkonsolosu Nafi Cemal Tosyalı, geçtiğimiz yıl Marl'da Gymnasium im Loekamp Lisesi'ni 1,0 not ortalaması ile birinci olarak bitiren Enes Bayraklı ile Gelsenkirchen Ricarda Huch Gymnasium'dan 1,2 not ortalaması ile mezun olan Meltem Gümüş'e, Berlin Büyükelçiliği tarafından gönderilen tebrik mektubu ve tablet bilgisayarları takdim etti.

28.06.2014 16:08

Münster Başkonsolosu Nafi Cemal Tosyalı, geçtiğimiz yıl Marl'da Gymnasium im Loekamp Lisesi'ni 1,0 not ortalaması ile birinci olarak bitiren Enes Bayraklı ile Gelsenkirchen Ricarda Huch Gymnasium'dan 1,2 not ortalaması ile mezun olan Meltem Gümüş'e, Berlin Büyükelçiliği tarafından gönderilen tebrik mektubu ve tablet bilgisayarları takdim etti. Konsolosluk binasında düzenlenen törende gençleri ve ailelerini tebrik eden Başkonsolos Tosyalı, Almanya'da yeni kuşakların eğitim başarılarının gelecek yıllarda daha da artacağını söyledi. Bu tür ödüllerin teşvik edici nitelikte olduğunu kaydeden Tosyalı, öğrencilere üniversite yaşamlarında başarılar diledi.

Ödül aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Meltem Gümüş ve Enes Bayraklı, takdir edilmenin güzel olduğunu dile getirdiler. Öğrenciler, kendilerine destek olan aileleri ve öğretmenlerine de teşekkür ettiler.

Meltem Gümüş ve Enes Bayraklı eğitimlerini Essen Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Münster'de Başarılı Türk Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement