Murat Boz 12 Şehirde Hayranlarıyla Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Murat Boz 12 Şehirde Hayranlarıyla Buluşacak

Murat Boz 12 Şehirde Hayranlarıyla Buluşacak

Yeni neslin en gözde starı Murat Boz'un tam 12 şehri gezeceği "Yedigün Yaz Konserleri" turnesi, 12 Ağustos Pazartesi günü Bursa'da başlıyor.

12.08.2013 10:44  Güncelleme: 11:07

Yedigün ile ilk turnesine çıkacak olan Murat Boz, Bursa'nın ardından 04 Eylül tarihine kadar İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep, Elazığ, Kayseri, Konya, Ankara, Eskişehir, Samsun ve İstanbul'daki hayranlarıyla da buluşacak. Murat Boz'un muhteşem performansının yanı sıra Yedigün'ün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını sunacağı Yedigün Yaz Konserleri'ne katılmak için 3 adet Yedigün kapağı ya da 2 adet yeşil Yedigün açma halkası karşılığında biletleri anlaşmalı noktalardan almak.

Murat Boz ile Yedigün Yaz Konserleri'nin ilk durağı Bursa Kent Meydanı AVM olacak. 12 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek konserin ardından İzmir'deki hayranları için yola koyulacak olan Murat Boz, 04 Eylül'e kadar tam 12 ili gezecek.

Murat Boz'un 12 ildeki hayranlarıyla buluşacağı turnede Yedigün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını hissettirecek ve birbirinden güzel aktivitelere imza atacak. Şehirlerdeki eğlence konserlerin düzenleneceği günden önce çeşitli aktiviteler ile başlayacak, ardından Murat Boz'un harika performansı ile doruğa çıkacak.

Murat Boz'un hayranlarının konserlere katılmaları için yapmaları gereken tek şey ise 3 adet Yedigün kapağı ya da 2 adet yeşil Yedigün açma halkası karşılığında biletlerini Bursa, Eskişehir, Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Samsun, Elazığ ve Adana'daki Carrefour'lardan; Konya'da Adese, Kayseri'de Beğendik, Gaziantep'te de Oli'lerden almaları olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Boz 12 Şehirde Hayranlarıyla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement