Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucunun 8'inci gününde lokma ikramına katıldı - Son Dakika
Güncel

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucunun 8'inci gününde lokma ikramına katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucunun 8\'inci gününde lokma ikramına katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucunun 8'inci gününde Hacı Bektaşi Veli Kızılarık Cemevi'nde düzenlenen lokma ikramına katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada konuşan Başkan Uysal, Kerbela'nın haksızlığa, adaletsizliğe karşı çıkmanın ve başkaldırının sesi olduğunu ifade etti.

27.07.2023 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucunun 8'inci gününde Hacı Bektaşi Veli Kızılarık Cemevi'nde düzenlenen lokma ikramına katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada konuşan Başkan Uysal, Kerbela'nın haksızlığa, adaletsizliğe karşı çıkmanın ve başkaldırının sesi olduğunu ifade etti. Uysal, şunları söyledi:

"Muharrem, bir matem ayı olarak biliniyor. Aslında bu iyiliğin ve kötülüğün, sevgi, saygıyla sevgisizliğin, hırçınlığın, merhametle acımasızlığın, demokrasiyle diktatörlüğün sembolik olarak temsil edildiği bir ay. Kerbela, dünya tarihindeki bütün mazlumların matemi. Gelecekte de iyilikten, sevginden, saygıdan, insanlıktan yana olmanın, beraberliğin kararlığı ve tutkusu. Biz iyilikten yana olmaya devam edeceğiz. Bu mücadele devam ederken bizler bileceğiz ki en matemli günlerde bile mutlaka hayatta bir Zeynel Abidin vardır."

Muharrem lokmasına, Başkan Uysal'la birlikte Hacı Beştaşı Veli Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Nurettin Erdoğan, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Binali Efe, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucunun 8'inci gününde lokma ikramına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement