Muş İstihbarat Şube Müdürü Görevden Alındı - Son Dakika
Güncel

Muş İstihbarat Şube Müdürü Görevden Alındı

Muş İstihbarat Şube Müdürü Görevden Alındı

Muş Emniyet Müdürlüğünde istihbarat şube müdürü olarak görev yapan Aydın Öztürk ve yardımcısı Mehmet Ali Sütçü görevden alındı.

25.12.2013 11:50  Güncelleme: 11:53

17 Aralık'ta başlatılan operasyon sonrası ilk olarak İstanbul'da şube müdürlerinin, ardından Ankara, Aydın ve Antalya gibi illerin emniyet müdürlüklerinde görev yapan şube müdürlerinin görev yeri değiştirilmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Muş Emniyet Müdürlüğünde istihbarat şube müdürü olarak görev yapan Aydın Öztürk ve yardımcısı Mehmet Ali Sütçü de görevinden alındı.

DEĞİŞİM DEVAM EDECEK

İstihbarat şube müdürlüğü görevine ise Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürü Oğuzhan Kılıç getirildi.

Öte yandan, diğer şube müdürlüklerinde de değişimlerin söz konusu olacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muş İstihbarat Şube Müdürü Görevden Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mehmet Emin: Türkiye de rüşvet ve yolsuzluk bitmez..Ak parti gider yeni gelen yer..O gider diğeri yer..Araştırılması gereken o kuzu derisi koltuklar bence..O koltuklarda bir iş var..Kıçı oraya değenin gözünden dolarlar fışkırıyor.. 11 0 Yanıtla
  • EROL: Emniyetin siyasetin ordunun içinde fettullah çı olduğunu sağır sultan duydu biliyor siyasiciler patilermi bilmiyor bu son olaylar fettullahın dersane açılımı ama öfkeyle kalkması onun zararına oldu şimdi hükümet onları temizlemeye başladı fettullahta kemal gibi akp nerden zarar görcekse o tarafa destek olcak veya ordan fayda bekliycek bu hükümet önceside DSP,MHP,ANAP koalisyonu vardı neden CHP yoktu neden hep 2. planda kalmayı istiyor hiç bu soruyu soran yok ... 8 3 Yanıtla
  • Mehmet Emin: Benide alın görevden ya la :)... 8 1 Yanıtla

Advertisement