MÜSİAD Adıyaman Şubesi Geleneksel İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD Adıyaman Şubesi Geleneksel İftar Programı Düzenlendi

MÜSİAD Adıyaman Şubesi Geleneksel İftar Programı Düzenlendi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesi tarafından 'Geleneksel İftar' programı düzenlendi.

21.05.2019 11:50

TPAO'de düzenlenen iftar programına MÜSİAD Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aydın, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı MehmetDağtekin, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, MÜSİAD üyeleri ve Aileleri katıldı.

İftar Programı Merkez Cami İmamı Emin Çil'in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programında bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

MÜSİAD Adıyaman şubesine geleneksel iftar programından dolayı teşekkür eden Ak Parti Adıyaman İl Başkanı MehmetDağtekin ise, ramazan ayının öneminden bahsederek ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Programa katılan MÜSİAD Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aydın'da, MÜSİAD Adıyaman Şubesinin ev sahipliğinde bir arada oldukları için mutlu olduklarını belirtti.

MÜSİAD'ın öneminden bahseden Aydın, "MÜSİAD olarak, bu yıl 29.yaşımızı doldurduk. MÜSİAD 29 yıldır, erdem ve yüksek ahlak temelinde ve değerlerinden ayrılmadan, iş dünyasında bambaşka bir anlayışın temsilcisi olmuştur.

Yalnız ülkemizde değil, dünyanın hemen hemen her bölgesinde bu anlayışı gururla temsil etmektedir. Bugün, dünyanın en etkin ve yaygın iş insanları derneği ve güçlü bir sermaye platformu olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyada 94 ülke, 224 noktada faaliyetlerimizi sürdürürken, MÜSİAD ailemize yeni fertler kazanmaya da devam ediyoruz. Her gün daha fazla insana dokunabilmek ümidiyle yol alıyoruz.

Bu sırada, dünyada yaşanan dönüşüm ve değişime de en hızlı şekilde ayak uyduracak çözümler üreterek, ülkemizin gelecekte söz sahibi ülkeler arasında yer alması için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

MÜSİAD OLARAK, "MESELEMİZ TÜRKİYE"

Türkiye'nin dünyadaki ilk 10 ekonomi arasında yer alması için hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden Aydın, "Türkiye'mizin, dünyadaki ilk 10 ekonomi arasında yer alma hedefine hep birlikte, kararlı adımlarla yürüyeceğiz. Daha çok çalışacağız ve başaracağız. MÜSİAD olarak, "Meselemiz Türkiye" diyoruz. Meselesi Türkiye olan dostlarımızla birlikte hareket ederek, bu başarıya en kısa zamanda ülkemizi ulaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Yapılan açıklama ardından iftar programı hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD Adıyaman Şubesi Geleneksel İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement