Mustafa Saruhan İlk İftarı Kemerlilerle Yaptı - Son Dakika
Güncel

Mustafa Saruhan İlk İftarı Kemerlilerle Yaptı

Mustafa Saruhan İlk İftarı Kemerlilerle Yaptı

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan Bodrum Mumcular Kemer Köyünde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

11.07.2013 09:29

Kemer Köyü Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruha, Muğla İl Genel Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri Şükrü Şehir, Cesur Öncel, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Okan Özsu, Kemer Köy Muhtarı Hasan Ünlü başta olmak üzere vatandaşlar katıldı. İftar yemeğine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla iftar öncesinde bir araya gelen Mustafa Saruhan vatandaşlarla sohbet etti.

İftar yemeğinin ardından konuşan Kemer Köy Muhtarı Hasan Ünlü Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'a teşekkür etti.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan iftar sofralarının birlikte daha güzel olduğunu ifade ederek, "Bu akşam bizlerle burada olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İftar sofraları birlikte ve beraber çok daha anlamlı oluyor. Malumunuz önümüzdeki yıl yerel seçim var. Bizler bu ramazanda sizlerle tanışmak sizlere kendimizi tanıtmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikler vesile oldu Ramazan'ın ilk iftarında sizlerle birlikte olduk. Allah oruçlarınızı kabul etsin" dedi.

İftar yemeğinin ardından Kemer Köy İmamı Mustafa Aksekili'nin ettiği duaya tüm vatandaşlar eşlik etti.

İftar yemeğine katılan vatandaşlar ise Mustafa Saruhan'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Saruhan İlk İftarı Kemerlilerle Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement