Mustafa Şener'in 10 Kasım Mesajı - Son Dakika
Güncel

Mustafa Şener'in 10 Kasım Mesajı

Mustafa Şener\'in 10 Kasım Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 74. yıl dönümünde minnet ve saygıyla anıyoruz.

09.11.2012 09:56

Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı ve büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 74. yıl dönümünde minnet ve saygıyla anıyoruz.

Tarih boyunca dünya düzenine şekil veren sayısız devlet adamı çıkaran Türk Milletinin yetiştirdiği en büyük liderlerden biri de, şüphesiz ki Mustafa Kemal Atatürk'tür. O, işgal altındaki vatan topraklarını kurtarmak amacıyla çaresiz bir millete rehber olmuş, "Milletin İstikbalini yine Milletin azim ve kararı kurtaracaktır" görüşünü parola kabul ederek üstün askeri dehası ile aziz vatan topraklarını işgalden kurtarmıştır.

Gerçekleştirdiği siyasi, sosyal ve ekonomik reformlarla kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti çağdaş medeniyet seviyesini aşma yolunda önemli atılımlar gerçekleştirmiş ve bunun devamı olarak bugün bütün dünyanın gıpta ile baktığı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti nitelikleri ile mücehhez devlet yapımız ortaya çıkmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Eserlerini yaşatmak için çalışacağımızı açık yüreklilikle ifade ediyoruz Türk Yerel Hizmet Sen olarak ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anarken Yüce Allahtan Rahmet dilerim…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Şener'in 10 Kasım Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement