Nafaka İsteyen Eski Eşini Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Nafaka İsteyen Eski Eşini Bıçakladı

Nafaka İsteyen Eski Eşini Bıçakladı

Samsun'da, nafaka isteyen eski eşini bıçaklayan adam 10 yıl hapis cezası aldı.

07.03.2013 14:32  Güncelleme: 15:12

Samsun'da, nafaka davası açan eski eşi ile oğlunu çıkan tartışmada bıçakla yaralayan 53 yaşındaki Cevat Gülmez, toplam 10 yıl 4 ay 5 gün hapis cezasına çarptırıldı. Gülmez savunmasında, ayrıldığı eşi ve oğluna emekli ikramiyesiyle daire aldığını ileri sürerek, "Onlar bana saldırdı. Ben kendimi korudum" dedi.

İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde geçen yıl Mayıs ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre Cevat Gülmez 17 yıldır evli olduğu 46 yaşındaki Nur Cankurt ile 2009 yılında ayrıldı. Nur Cankurt, başka biriyle evlilik yaptı, ancak kısa süre sonra boşandı. Nur Cankurt, geçen yıl oğlu için Cevat Gülmez'e nafaka davası açtı.

Ayrıldıktan sonra eşi ve çocuğunun oturması için bir daire alan ve tapusunu da oğlunun üzerine yapan Gülmez, açılan dava karşısında öfkeye kapılarak olayı konuşmak üzere Nur Cankurt'un evine gitti. İkili arasındaki konuşma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

BIÇAKLARLA BİRBİRİNE SALDIRDILAR

Kavga sırasında Nur Cankurt, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Cevat Gülmez'i sağ elinden, Gülmez de Cankurt'u sırtından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Araya giren oğlu Anıl Cankurt'u da elinden bıçakla yaralayıp kolunu ısırdı.

Anne ve oğlu bir fırsatı bulup evden kaçarak komşulara sığınıp polisi aradı. Kısa sürede yakalanan Cevat Gülmez tutuklandı.

'BANA HAYATI DAR ETTİ'

Samsun 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargı önüne çıkan Gülmez, "Oğlumun geleceği için daire alıp onlara verdim. Üvey baba elinde büyüyüp perişan olsun istemedim. Ayrıldığımızdan itibaren bana hayatı dar etti. Bir de dava açtı. Onunla konuşmaya gidince de bana saldırdı. Ben sadece kendimi korumaya çalıştım" dedi.

Duruşmaya katılan Nur Cankurt ise, sanığın birlikte yaşadıkları dönemde dahi kendisine şiddet uyguladığını ileri sürerek, "Ben onu görünce yolumu değiştiriyorum. Şikayetçiyim" diye konuştu.

Mahkeme, Nur Cankurt'un Gülmez'i yaralamasının nefsi müdafa sınırları içerisinde kaldığını belirterek beraat karar verirken, Cevat Gülmez'i 2 kişiyi yaralamak, konut dokunulmazlığını ihlal, tehdit ve hakaret suçlarından toplam 10 yıl 4 ay 5 gün hapis cezasına çarptırdı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nafaka İsteyen Eski Eşini Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement