Naif Ressam Yüce, Açılan Sergiyle Anıldı - Son Dakika
Güncel

Naif Ressam Yüce, Açılan Sergiyle Anıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sergiden detay KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız'ın konuşması AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Vural Kavuncu'nun konuşması Serginin gezilmesi Naif ressam Yüce, açılan sergiyle anıldı Kütahya'da geçtiğimiz yıl vefat eden naif ressam Hüseyin Yüce, ölümünün 1'inci yıldönümünde Kütahya Kültür ve Sanat Derneğinde (KÜSAD) açılan resim sergisiyle anıldı.

06.02.2016 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sergiden detay

KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız'ın konuşması

AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Vural Kavuncu'nun konuşması

Serginin gezilmesi

Naif ressam Yüce, açılan sergiyle anıldı

Kütahya'da geçtiğimiz yıl vefat eden naif ressam Hüseyin Yüce, ölümünün 1'inci yıldönümünde Kütahya Kültür ve Sanat Derneğinde (KÜSAD) açılan resim sergisiyle anıldı.

Derneğin galeri salonundaki anma töreninde konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Vural Kavuncu, Kütahya'nın değerlerini eserleriyle anmanın kendisi için de büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Kütahya'nın sanatçı ruhlu bir kent olduğunu belirten Kavuncu, "Kütahya'da hangi taşı kaldırırsanız kaldırın altından bir değerimiz ve önemli eserlerimiz ortaya çıkıyor. Kütahya'mızda sanatçılık ruhuyla çok önemli eserler üretiliyor. Bir kentin gelişmiş ölçütü sadece yüksek binalarla ve lüks arabalarla ölçülemez. Bir kentin kent olması ve insanların refah ve huzuru belki de o kentin kültüre ve sanata verdiği önemden geçiyor. Ben bu anlamda Kütahya'mızın çok büyük bir potansiyel ve değer taşıdığına inanıyorum. Bizim en büyük gücümüz, insan kaynağımız, sanatçı ruhumuz ve sanatçılarımızdır. Bu anlamda değerli sanatçımız bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum" diye konuştu.

KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız da naif ressamı, sanatçı dostları ve öğrencileriyle birlikte açtıkları sergi ile andıklarını belirtti.

Daha sonra Yüce'nin öğrenci ve sanatçı dostları da Yüce ile ilgili anılarını paylaştı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez'in de katıldığı program, serginin gezilmesinin ardından sona erdi.

Naif Ressam Yüce, Açılan Sergiyle Anıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Naif Ressam Yüce, Açılan Sergiyle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement