Nakilli Çiftin Bebek Sevinci - Son Dakika
Güncel

Nakilli Çiftin Bebek Sevinci

Nakilli Çiftin Bebek Sevinci

2005 yılında kadavradan olduğu böbrek naklinin ardından 9 yıl sonra bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Fatma Nur Bulut, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nde kızı Emine Sare’yi kucağına aldı.

28.03.2014 10:35

2005 yılında kadavradan olduğu böbrek naklinin ardından 9 yıl sonra bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Fatma Nur Bulut, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde kızı Emine Sare'yi kucağına aldı.

Sekiz yaşından beri böbrek hastası olan Fatma Nur Bulut, 2005 yılında böbrek nakli ameliyatıyla hayata yeniden bağlandı. Nakilin ardından geçen 9 yılda hayalini kurduğu yuvaya sahip olduğunu belirten Bulut, şöyle konuştu: "Evliliği bile kendime uzak görüyordum. Nakilden sonra hayatım kurtuldu. Her şey zamanı gelince oldu. Bir evladım ve bir de eşim var."

"MUTLULUĞUM İKİYE KATLANDI"

Nakil olmadan önce bir buçuk yıl diyalize girdiğini ve nakil için uygun böbreği beklediğini ifade eden Bulut, şunları söyledi: "Kadavradan uygun böbrek çıktığı gün dünyalar benim olmuştu. Nakilden iki yıl sonra evlendim dünyam daha da değişti. Beş yıl sonra da evladım oldu, mutluluğum ikiye katlandı. Onu kucağıma aldığımda tarif edilemez duygular yaşadım. Çok değişik bir duygu."

"EŞİM KARACİĞER NAKİLLİ"

Eşi Ahmet Bulut'un da karaciğer hastası olduğunu belirten 31 yaşındaki Fatma Nur Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eşim, doğuştan karaciğer hastasıymış. O da 2004 yılında nakil oldu. Yani biz tanışmadan önce ikimiz de nakil olmuşuz. İki nakilli hasta olarak birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Birbirimizi iyi anladığımız için evliliğimiz de yolunda Allah'a şükür."

"EVLİLİĞİ BİLE UZAK GÖRÜYORDUM"

Evliliklerinin arkadaş tavsiyesiyle olduğunu ifade eden Bulut, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bebek sahibi olmayı hep istedik. Ancak, hem birbirimizi daha iyi tanımak istedik hem de sağlığımız düzene girsin diye bekledik. Ben, evliliği bile uzak görüyordum kendime. Nakilden sonra hayatım değişti. Herşey nasip, kısmet. Şu an sağlıklıyız ve kocaman bir ailemiz var." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nakilli Çiftin Bebek Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement