Nazilli'de farkındalık yürüyüşü düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nazilli'de farkındalık yürüyüşü düzenlendi

Nazilli\'de farkındalık yürüyüşü düzenlendi
04.03.2024 16:45  Güncelleme: 16:46

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 4 Mart Dünya Obezite Günü etkinlikleri kapsamında farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Belediye Başkan Vekili Esin Ülkü Beyazıt, kamu kurumlarının temsilcileri, sağlık çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlçe Sağlık Müdürü Şule Akbaş, obezitenin çağın en önemli sağlık sorunu olduğunu belirterek, sağlıklı beslenme ve sporun obezite ile mücadelede önemli olduğunu vurguladı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 4 Mart Dünya Obezite Günü etkinlikleri kapsamında farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

"Sağlıklı beslen, hareket et, obeziteden korun" temalı yürüyüşe Belediye Başkan Vekili Esin Ülkü Beyazıt, kamu kurumlarının temsilcileri, sağlık çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yürüyüş, Nazilli Lisesi önünden başladı, yaklaşık 10 kilometrelik güzergahın ardından aynı yerde sona erdi.

Programın sonunda açıklama yapan İlçe Sağlık Müdürü Şule Akbaş, obezitenin çağın en önemli sağlık sorunu olarak öne çıktığını ifade ederek, sağlıklı beslenme ve spor sayesinde obezite ile mücadele edilebileceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nazilli'de farkındalık yürüyüşü düzenlendi - Son Dakika


Advertisement