Nev'den Foça'da Konser - Son Dakika
Güncel

Nev'den Foça'da Konser

Nev\'den Foça\'da Konser

İzmir'in Foça İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Foça Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Nev, kendini dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

15.09.2013 11:56

İzmir'in Foça İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Foça Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Nev, kendini dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. Pop müzik şarkıcılarına da gönderme yapan Nev, "Arkamızda çıplak dansçı kızlar yok, playback yok. Bunlara ihtiyacımız da yok. Biz sesimizle, müziğimizle karşınızdayız" dedi.

Foça Demokrasi Meydanı'nda dün saat 21.30'da, altı kişilik grubuyla sahne alan şarkıcı Nev'i dinlemeye, binlerce kişi geldi. Türk sanat müziği ve rock müzik şarkılarını harmanlayıp, konser alanındaki genç- yaşlı binlerce kişinin gönlünde bir kez daha taht kuran Nev, çeşitli sahne gösterileriyle canlı performans sergilemeyen şarkıcıları eleştirdi. Zaman zaman hayranlarıya sohbet eden Nev, "Arkamızda çıplak dansçı kızlar yok, playback yok. Bunlara ihtiyacımız da yok. Biz sesimizle müziğimizle karşınızdayız" dedi. Birbirinden güzel parçaları seslendiren ve hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Nev'e, Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ, plaket verip teşekkür etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nev'den Foça'da Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement