Nevin Gökçek'i Duygulandıran Diploma - Son Dakika
Güncel

Nevin Gökçek'i Duygulandıran Diploma

Nevin Gökçek\'i Duygulandıran Diploma

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde mezun olduğu Mustafa Açıkalın Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

17.06.2016 12:40

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde mezun olduğu Mustafa Açıkalın Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Gökçek, okul diplomasının hediye edilmesi üzerine duygusal anlar yaşadı.

Mustafa Açıkalın Ortaokulu Müdürlüğü'nün bu yıl mezun olan öğrenciler için düzenlediği iftar yemeğine katılan okulun eski mezunlarından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, kalabalık davetli topluluğuyla birlikte iftarını açtı. Okul Müdürü Yusuf Albayrak'ın kısa konuşmasının ardından bu yıl mezun olan 8. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları video gösterimi izlendi. Ankara Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Başkanı olan Nevin Gökçek, yaptığı konuşmada mezun olduğu okulla ilgili hatıralarına değindi. Gökçek'in duygusal konuşmasının ardından Okul Müdürü Yusuf Albayrak, bir sürpriz yaparak Gökçek'e 1964-65 eğitim öğretim döneminde mezun olduğu diplomasını hediye etti. Duygusal anlar yaşayan Gökçek, öğrencilerin isteklerini geri çevirmeyerek öğrenciler ve velilerle çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevin Gökçek'i Duygulandıran Diploma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement