Nevşehir'deki Japon Turistlere Bıçaklı Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nevşehir'deki Japon Turistlere Bıçaklı Saldırı

Nevşehir\'deki Japon Turistlere Bıçaklı Saldırı
10.09.2013 13:27

Jandarma ekipleri, olayla ilgili olarak plakasını belirlediği bir aracı arıyor

Göreme beldesinde 2 japon turistin bıçaklı saldırıya uğraması olayı ile ilgili MOBESE kameralarınca tespit edilen bir aracın arandığı öğrenildi.

Japon turistler Mai Kurkiharac (22) ile Hoshie Teramatsu'nun (22) olaydan bir gün önce Göreme'de bir butik otelde konakladıkları ve ertesi gün saat 10.30'da otelden ayrılarak, 5,5 kilometre uzunluğundaki Zemi Vadisi'nde yürüyüşe çıktıkları belirtildi.

Gruplardan ayrı yürüyen Japon turistlerin hafta içi daha az kişinin ziyaret ettiği vadinin orta noktasında saldırıya uğradığını ifade eden jandarma yetkilileri, bölgede MOBESE kameralarınca kaydedilen Nevşehir plakalı bir otomobilin arandığını bildirdi.

Japon turistleri gören kişilerin tek tek ifadesine de başvuran ekipler, elde edilen bilgi ve ipuçlarının titizlikle değerlendirildiğini vurguladı.

Dün Nevşehir'in Göreme beldesi Zemi Vadisi'nde yürüyüş yapan Japon turistler Mai Kurkiharac ile Hoshie Teramatsu, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğramış, Kurkiharac'i hayatını kaybetmiş, Teramatsu ise yaralanmıştı. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevşehir'deki Japon Turistlere Bıçaklı Saldırı - Son Dakika


Advertisement