- Bolu Orman ve Su İşleri Müdürü Akay:
"Abant ve Gölcük Tabiat Parkı'ndaki nilüferleri koparanlar bin lira ceza ödemek zorunda kalacak"
Türkiye'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan, doğal güzellikleriyle ünlü Abant ve Gölcük Tabiat Parkı'nda nilüferler, sarı ve beyaz renkte çiçekler açtı. Ziyaretçilerin akınına uğrayan tabiat parklarındaki görevliler, nilüferlerin koparılmaması konusunda uyarıda bulunuyor.
Bolu Orman ve Su İşleri Müdürü Sezgin Akay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Abant ve Gölcük'te açan nilüferlerin çok değerli olduğunu söyledi.
"Nilüfer çiçekleri, Abant ve Gölcük'ün simgesi haline geldi" diyen Akay, "Ekiplerimiz, çiçeklerin tatilciler tarafından koparılmaması konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor. Abant ve Gölcük Tabiat Parkı'ndaki nilüferleri koparanlar bin lira ceza ödemek zorunda kalacak" şeklinde konuştu. - Bolu
Son Dakika › Güncel › Nilüferleri Koparmak Cep Yakacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.