Nizip'te Otoyol Cinayetine 5 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Nizip'te Otoyol Cinayetine 5 Gözaltı

Nizip\'te Otoyol Cinayetine 5 Gözaltı

Nizip'te otoyol cinayetine 5 gözaltı Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, otoyolda av tüfeği ile öldürülmüş olarak bulunan Salih Kendirci cinayetini soruşturan jandarma, olaya karıştığı belirlenen 2'si kadın 5 kişiyi gözaltına aldı.

23.06.2015 18:32

Nizip'te otoyol cinayetine 5 gözaltı

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, otoyolda av tüfeği ile öldürülmüş olarak bulunan Salih Kendirci cinayetini soruşturan jandarma, olaya karıştığı belirlenen 2'si kadın 5 kişiyi gözaltına aldı.

Salih Kendirci, geçen 7 Haziran günü Gaziantep- Şanlıurfa otoyolunun Nizip turnikeleri yakınlarında av tüfeği ile öldürülmüş halde bulundu. Cinayete ilişkin inceleme başlatan jandarma, Kendirci'nin yakın çevresini ve telefon kayıtlarını mercek altına aldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Kendirci'nin son yaptığı görüşmelerin ardından cinayetin Cuma Y., Mustafa Y., Sait Y., Leyla Y. ve Sabiha A. tarafından işlendiğini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, şüphelilerin merkez Şahinbey İlçesi'nin Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir evde gizlendiğini belirledi.

Savcılık kararıyla operasyon düzenleyen jandarma, şüphelilerden birisini kanepenin altında, bir diğerini balkondan sarkıttığı iple inmeye çalıştığı sırada, diğer üçünü de evin odalarında yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgulamalarının ardından güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nizip'te Otoyol Cinayetine 5 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement