Noel ve Yılbaşı Gecesi Coşkusunu Yaşayın - Son Dakika
Güncel

Noel ve Yılbaşı Gecesi Coşkusunu Yaşayın

Noel ve Yılbaşı Gecesi Coşkusunu Yaşayın

Eşsiz bir Yılbaşı ve Noel Gecesi için Hilton İstanbul'u tercih edin.

03.12.2012 17:01

Hilton İstanbul, Conrad İstanbul Ve Hilton Parksa'da

Hilton İstanbul Bosphorus Terrace Restaurant, eşsiz Boğaz manzarası ve canlı müzik eşliğinde şık ve keyifli bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyen misafirlerine limitsiz yerli içki dahil kişi başı 350 TL'ye görkemli açık büfe lezzetler sunuyor.

Misafirlerin geceye özel şampanya kokteylleri ve leziz kanepeler ikramıyla karşılanacağı Balo Salonu'nda düzenlenecek olan "Yılbaşı Gala Yemeği"nde ise 6 çeşitten oluşan özel gurme menü,farklı ezgilerle özel orkestra ve limitsiz yerli içki dahil kişi başı 445 TL'ye sunuluyor. Ayrıca farklı lezzetlerden hoşlananlar için İstanbul'un en iyi Lübnan restaurantı ''Al Bushra'' restaurant, kışkırtıcı renkleri ve kokularıyla, enfes meze ve et çeşitleri eşliğinde Lübnan mutfağının en karakteristik lezzetlerini 9.katta nefes kesen Boğaz manzarası eşliğinde çok beğenilen dekorasyonuyla sunacak. Limitsiz içeceklerin dahil olduğu özel Lübnan menüsü kişi başı 350 TL.

Yeni yılın ilk gününde ise konaklayan misafirlerimize Bosphorus Terrace Restaurant'ın huzur veren Boğaz manzarası eşliğinde Yeni Yıl Brunch'ı kişi başı KDV dahil 95TL.

Ayrıca Noel gecesi 24 Aralık'ta Bosphorus Terrace Restaurant'ta canlı müzik eşliğinde enfes lezzetlerden oluşan açık büfe lezzetleri, kişi başı 110 TL'ye sunulurken, 4 çeşitten oluşan set menü 145 TL. 25 Aralık Noel Günü'nde ise nefis Noel Brunch'ında kişi başı 95TL'ye Noel dekoru ve klasik canlı müzik eşliğinde keyifli bir brunch misafirlerini bekliyor.Noel'in ertesi günü ise yine Brunch keyfi Bosphorus Terrace'da 95 TL'ye sunuluyor.

Üstelik iki kişi dahil Boğaz manzaralı odada konaklama, yılbaşı yemeği ve geç kahvaltı dahil 990 TL + KDV'den başlayan unutulmaz konaklama paketimiz için bizi arayın!

Rezervasyonlarınız için: 0212 315 6000 – www.hiltonistanbul.com.tr

LÜKS, GÖRKEMLİ YILBAŞI ve NOEL AKŞAMI CONRAD ISTANBUL'DA

Yeni yıl gecesinde Conrad Istanbul da misafirlerine ayrıcalıklı kutlama alternatifleri sunuyor. Boğaz ve Tarihi Yarımada manzaralı Manzara Salonu'nda misafirler, kanepe ve şarap ikramlarının yapılacağı kokteylle karşılanacak. Gece boyunca eskilerden günümüze sevilen tüm yerli ve yabancı parçaları sesle Yılbaşı Balosu kişi başı 425 TL'ye sunuluyor. Ayrıca çocuklar için çeşitli aktiviteler, özel bakıcı ve uyku odası hizmeti gala yemeğine katılan konuklarımız için ücretsiz olarak sunulacak. İstanbul'un en iyi Boğaz manzarasına sahip, 14. katta yer alan Summit Bar'da sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek canlı DJ performansı, limitsiz yerli içki ve açık büfeden oluşan Yeni Yıl Partisi'nin fiyatı ise kişi başı 325 TL.

Ayrıca, Conrad Istanbul, Noel gecesi de misafirlerini ağırlıyor. 24 Aralık akşamı Monet Restaurant'ta sunulacak olan canlı piyano eşliğindeki Noel Yemeğinde açık büfe lezzetler bir adet köpüklü şarap dahil kişi başı 125 TL'ye sunuluyor.

Üstelik iki kişi dahil Boğaz manzaralı delüks odada konaklama, Manzara Salonu'nda kokteyl, yılbaşı gala yemeği ve Monet restaurant'ta geç kahvaltı dahil 1150 TL + KDV'ye unutulmaz konaklama paketimiz için bizi arayın!

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 2525 – www.conradistanbul.com.tr

GECENİN IŞILTISINI VE RİTMİNİ HİLTON PARKSA'DA HİSSEDİN

Panoramik Boğaz manzarası eşliğinde ve gecenin ışıltılarıyla yeni yılı Hilton ParkSA Cloud 7 Restaurant'ta karşılamaya ne dersiniz? Özel Dj performansı eşliğinde açık büfe enfes lezzetler kişi başı 370 TL'ye sunulurken, 0-6 yaş ücretsiz ve 6-12 yaş arası %50 indirimli olarak sunulacak. Tamamen yenilenen Cloud 7 Terrace ise özel ısıtıcılarla yıldızların altında ve Boğaz'ın tüm görkemiyle yeni yılı karşılamak isteyenler için zengin içki menüsü, çorba servisi ve atıştırmalıklarıyla çok ideal bir alternatif sunuyor.

Üstelik iki kişi dahil Boğaz manzaralı odada konaklama, Cloud 7'da yılbaşı gala yemeği ve geç kahvaltı dahil 1000 TL + KDV'ye unutulmaz konaklama paketimiz için bizi arayın!

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 1200 – www.hiltonparksa.com.tr

Çok farklı alternatiflerle yılbaşı görkemini yaşamanız için Hilton Worldwide Istanbul Otelleri sizi bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Noel ve Yılbaşı Gecesi Coşkusunu Yaşayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement