Nürnberg'de Yapılan Uluslararası Kış Defilesinde Türkiye Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Nürnberg'de Yapılan Uluslararası Kış Defilesinde Türkiye Rüzgarı Esti

Nürnberg\'de Yapılan Uluslararası Kış Defilesinde Türkiye Rüzgarı Esti

Almanya 'nın Nürnberg kentinde Rebel Icıous Mode evinin düzenlediği Fashıondays Kış Defilesi büyük ilgi görürken, Kurtlar Vadisi'nin Araz'ı Bülent Babayiğit manken olarak, ünlü modacı Elif Doğan ise yeni kreasyonları ile büyük ilgi gördüler ve...

27.09.2013 17:34

Almanya 'nın Nürnberg kentinde Rebel Icıous Mode evinin düzenlediği Fashıondays Kış Defilesi büyük ilgi görürken, Kurtlar Vadisi'nin Araz'ı Bülent Babayiğit manken olarak, ünlü modacı Elif Doğan ise yeni kreasyonları ile büyük ilgi gördüler ve bol bol alkışlandılar.Kurtlar Vadisi'nde rol icabı ölen Bülent Babayiğit, podyumu yeniden dünyaca ünlü mankenlerle paylaşmaktan mutlu olduğu söyledi.Babayiğit bilindiği gibi iki yıl önce dinler kardeşliği adına İspanya'ya yürüyerek üç ayda gitmiş ve dikkatleri üstüne çekmişti.

Almanya'nın Fürth kentinde yaşayan ve aynı zamanda bayan kuaförlüğü yapan modacı Elif Doğan ? Elif Couture adıyla katıldığı defilede mankenlerinin kıyafetleri kadar saçlarını da kendisi yaparak, büyük sükse toplayan isim olma başarısını gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg'de Yapılan Uluslararası Kış Defilesinde Türkiye Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement