Ödemişli Kayıp Kız Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ödemişli Kayıp Kız Bulundu

Ödemişli Kayıp Kız Bulundu

İzmir'in Ödemiş ilçesine evinden 10 gün önce kaçan genç kız, İzmir'de bir arkadaşının evinde bulundu.

26.12.2012 10:27  Güncelleme: 11:17

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Horzum köyündeki evinden 10 gün önce kimseye haber vermeden ortadan kaybolan bir genç kız, polis ekipleri tarafından sürdürülen titiz bir çalışma sonucu İzmir'de bir arkadaşının evinde bulundu.

16 Aralık tarihinde ailesine haber vermeden köyden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan K.T.'nin babası Mehmet T.'nin savcılığa yaptığı başvurunun ardından harekete geçen Ödemiş polisi, genç kızın Horzum köyünden ayrıldıktan sonra Turgutlu ilçesine geçtiğini tespit etti. Çalışmalarını Turgutlu'da sürdüren polis, K.T.'nin Turgutlu ilçesinden bir arkadaşı ile birlikte 24 Aralık tarihinde İzmir'in merkez ilçesi Bayraklı'ya gittiklerini belirledi. Yapılan görüşmelerin ardından iki arkadaşın Bayraklı'da kaldığı adres tespit edilirken, K.T.'ye de ulaşıldı.

Akşam saatlerinde Ödemiş'e getirilen K.T.'nin ifadesinde; zorla kaçmadığını ve kaçırılmadığını, kimseden de şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi. K.T., alınan ifadesinin ardından akşam saatlerinde ailesine teslim edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ödemişli Kayıp Kız Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement