ODEON Tours'la Eşsiz Bir Balayı - Son Dakika
Güncel

ODEON Tours'la Eşsiz Bir Balayı

ODEON Tours\'la Eşsiz Bir Balayı

ODEON Tours'dan yeni evlenecek çiftlere balayı alternatifleri.

03.05.2013 13:37

ODEON Tours; balayı çiftlerine, farklı şehirlerde, farklı bütçe ve beğeniye uygun 400'ü aşkın tesis alternatifiyle benzersiz bir balayı tatili sunuyor. Üstelik yüzde 35'e varan erken rezervasyon indirimi ve 12 taksit fırsatıyla…

Yeni evlenen çiftlerin en güzel günleri ODEON Tours'la daha da güzelleşiyor. Evlilik tarihleri belli olan çiftler; balayı tatillerini ODEON Tours'un anlaşmalı olduğu Kıbrıs ve yurtiçi tesislerinde yapabiliyor. Tatillerinde kalite arayanların ilk tercihi ODEON Tours, erken rezervasyon kampanyasıyla balayı çiftlerine yüzde 35'e varan indirimin yanı sıra tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit olanağı da sunuyor. Yüzde 35'e varan indirim için 6 Mayıs son tarih…

Rezervasyonlarını gerçekleştirdikleri sırada ODEON Tours seyahat danışmanlarına 'Balayı Çifti' olduklarını belirten çiftler; otelin müsaitliği doğrultusunda deniz manzaralı odada konaklama, ilk sabah odaya kahvaltı servisi, meyve sepeti ve şarap ikramı, özel dekorasyon, gazete servisi, masaj, a la carte restaurantlarda özel masa rezervasyonu gibi imkanlardan ve ayrıcalıklardan yararlanabiliyor.

400'ü aşkın tesis alternatifi

ODEON Tours'un balayı tatili için önereceği bölgeler; Kıbrıs, Belek, Lara, Kemer, Side, Bodrum, Fethiye ve Çeşme… Önerilen tesisler ise şu şekilde sıralanabilir; Cratos Premium Hotel, Casino, Port & Spa Kıbrıs, Rixos Premium Belek, Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, Vogue Hotel Avantgarde Kemer, Otium Eco Club Side, Rixos Premium Bodrum, Vogue Hotel Bodrum, Thor Luxury Hotel & Villas Bodrum, Lykia World Ölüdeniz, Ceshme Plus.

Kıbrıs bölgesi için, balayı çiftlerinin isteği doğrultusunda, gidiş-dönüş uçak bileti, otel konaklaması ve transferler dahil çok özel fiyatlı paketler oluşturulabiliyor.

ODEON Tours'dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil

Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel (şehir otelleri hariç) rezervasyonları ile THY uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ODEON Tours'la Eşsiz Bir Balayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement