"Oğlum Bak Git" Diyen İşçinin Boğasını Egemen Bağış Almış - Son Dakika
Güncel

"Oğlum Bak Git" Diyen İşçinin Boğasını Egemen Bağış Almış

"Oğlum Bak Git" Diyen İşçinin Boğasını Egemen Bağış Almış

"Oğlum bak git" sözüyle tanınan temizlik işçisinin, beslediği kurbanlık boğayı Bakan Egemen Bağış'ın satın aldığı ortaya çıktı.

14.11.2013 14:17  Güncelleme: 01:11

Temizlik işçisi Selçuk Kahraman, Kocaeli'nin gölcük İlçesi'nde, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında kemeri ile kendisine vurmaya çalışıp alay eden 17 yaşındaki genci "Oğlum bak git" diyerek uyardıktan sonra süpürge dövmesiyle gündeme geldi.

HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTI

Gölcük'te 21 Mayıs 2012 tarihinde meydana gelen ve internette paylaşılan "Oğlum bak git" görüntüsüyle sanal alemde fenomen olan Selçuk Kahraman hakkında dava açıldı. "Yaralama" suçundan yargılanan ve hakkında verilen 740 TL para cezası da ertelenen Selçuk Kahraman, Gölcük Belediyesi adına temizlik işi yapan taşeron firmada temizlik işçisi olarak çalışmasına devam ederken 'Oğlum' adını verdiği bir boğa besliyordu.

"OĞLUM"U EGEMEN BAĞIŞ'A SATTI

Kahraman, geçen Nisan ayında özenle beslediği boğasını gazetecilere gösterdi. Kontrol etmekte zorlandığı, gazete ve televizyonlarda da görüntüleri yayınlanan 'Oğlum' adını verdiği boğasını, Kurban Bayramı öncesi Egemen Bağış'ın satın aldığı ortaya çıktı. Selçuk Kahraman, boğayı satın almak için Egemen Bağış adına başka birisinin aradığını, inanmadığı için de sonra Egemen Bağış'ın kendisinin arayıp konuştuğunu söyledi.

SATTIĞI FİYATI SÖYLEMEDİ

Selçuk Kahraman, boğayı bayramdan iki gün önce gelip teslim aldıklarını belirtti. Selçuk Kahraman cins ve emsallerine oranla ağır ve gösterişli olan, ağırlığı da 800 kilo civarında olan boğayı kaç liraya sattığını söylemedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Oğlum Bak Git' Diyen İşçinin Boğasını Egemen Bağış Almış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement