Şanlıurfa'ya yeni atanan öğretmenler, şehirlerarası otobüs terminalinde Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sadullah Gencer tarafından karanfil ve şeker ikram edilerek karşılandı.
"ŞANLIURFA'YA 5 BİN 26 ÖĞRETMEN ATANDI"
Gencer otogarda yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan öğretmen atamasıyla kentte değişik branşlardan 5 bin 26 öğretmenin atamasının yapıldığını belirtti. Gencer, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak otogarda kurduğumuz standa öğretmenleri karşıladık. İlçelerde görev yapacak öğretmenler için de ilçe otobüslerine gerekli yönlendirilmeleri yapıldı. Öğretmenlerimiz misafirperver olan ilimizde en güzel şekilde ağırlanacak. Gencer, Urfa'ya atanan öğretmenlerin sıkıntı yaşamadan işlemlerini yapacağını ve görevine başlayacağını da sözlerine ekledi.
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sadullah Gencer'in otogardaki programına Müdür Yardımcısı Abdulkerim Yavuz ve Şube Müdürü Mehmet Vural da eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)
Son Dakika › Güncel › Şanlıurfa'ya Atanan Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.