"Öğretmenlerimize Saygı Satranç Turnuvası" - Son Dakika
Güncel

"Öğretmenlerimize Saygı Satranç Turnuvası"

"Öğretmenlerimize Saygı Satranç Turnuvası"

Öğretmenlerimize Saygı Satranç Turnuvası'nı Geçilmez Taşlar kazandı.

26.11.2012 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen "Öğretmenlerimize Saygı Satranç Turnuvası"nı Çapa Orta Okulu'ndan Geçilmez Taşlar takımı kazandı.

Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği'nin desteklediği turnuvada dereceye giren sporculara katılım belgesi,kupa ve madalyaların yanı sıra sponsor firmalar Lescon, Carousel Cinema Pink, Bakırköy Belediye Tiyatroları tiyatro bileti,TÜBİTAK Yayınları ,Bakırköy Kent Konseyi T-Shirt,BAKKART hediyeleri de sunuldu.

Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi'nde gerçekleşen turnuvada Çapa Orta Okulu- Geçilmez Taşlar takımının ardından ikinciliği Şah-Mat takımı, üçüncülüğü de Çapa Orta Okulu-Vezir Grubu elde etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen'in de izlediği turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Uğur Özhabeş'in organizatörlüğünde, Av. Mehmet Emre Günay'ın koordinatörlüğü'nde gerçekleşen turnuvada salondaki oyunlar turnuva esnasında velilerin de izlemesi için barkovizyon eşliğinde görüntüler dışarıya da verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Öğretmenlerimize Saygı Satranç Turnuvası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement