Ontex, Nesilleri Buluşturan Fotoğrafları Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Ontex, Nesilleri Buluşturan Fotoğrafları Ödüllendirdi

Ontex, Nesilleri Buluşturan Fotoğrafları Ödüllendirdi

Türkiye hijyenik ürünler pazarının lider oyuncularından Ontex'in 'Nesiller Boyu Gülümseyin' Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

22.04.2013 16:50

Ontex'in üç nesle hitap eden markaları Canped, Canbebe ve Helen Harper'dan yola çıkarak geliştirdiği ve Türkiye'nin en ünlü fotoğraf sanatçıları Ara Güler, Erdal Yazıcı ve Yusuf Darıyerli'nin jüri üyeliği yaptığı 'Nesiller Boyu Gülümseyin' fotoğraf yarışmasının birincisi İstanbul'dan Önder Oflazoğlu oldu.

www.nesillerboyugulumseyin.com adresi üzerinden 742 kişinin toplam bin 652 eserle katıldığı yarışmanın ödül töreni 19 Nisan 2013 tarihinde Beyoğlu'nda Galatasaray Lisesi yanında gerçekleşti. Yarışmanın birincisi Önder Oflazoğlu'nun 6 bin TL, ikincisi Cihan Zorlu'nun 4 bin TL, üçüncüsü Nebiye Azak'ın 2 bin TL'lik ödüllerini Ontex Pazarlama Müdürü Müge Hasbay Öztunç verdi. Mansiyon kazanan Erol Sesi 750 TL'lik ödülünü Erdal Yazıcı'nın, instagram kategori birincisi Nergis Gözlüoğlu ise Lomography Fotoğraf Makinesi ödülünü Yusuf Darıyerli'nin elinden aldı.

Ontex Pazarlama Müdürü Müge Hasbay Öztunç, üç kuşağa hitap eden markaları Canped, Canbebe ve Helen Harper'ın katkısıyla gerçekleşen Nesiller Boyu Gülümseyin fotoğraf yarışmasının gelenekselleşmesi ve her yıl artan bir katılımla devam etmesini amaçladıklarını söyledi. Müge Hasbay Öztunç, "Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması 2013'te hem aile kavramına dikkat çekmek hem de 'mutlu nesiller' kavramını fotoğraf kareleriyle daha çok insana ulaştırmayı hedefledik. Çünkü Türkiye'deki aile kavramının önemi ve gücünü biliyoruz. Fotoğrafın iyi bir ışığa, kompozisyona ve vizörden bakan iyi bir göze ihtiyacı varsa, 'mutlu bir neslin' de güzel bir ortama, iyi bir aileye ve gülümsemeye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Türkiye'nin en önemli fotoğraf sanatçıları ile çalışmaktan duyduklarını memnuniyeti dile getiren Müge Hasbay Öztunç, jüri üyelerinin arasındaki nesil farkına dikkat çekerek, Ara Güler, Erdal Yazıcı ve Yusuf Darıyerli'nin tüm fotoğrafları yaratıcı, teknik ve içerik açısından değerlendirdiğini söyledi.

Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Sergisi'ndeki 48 eser, 26-30 Nisan tarihleri arasında Marmara Forum'da fotoğraf severlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ontex, Nesilleri Buluşturan Fotoğrafları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement