Ormanın Hayaleti Vaşak ve Yavrularının Görüntüleri Paylaşıldı - Son Dakika
Güncel

Ormanın Hayaleti Vaşak ve Yavrularının Görüntüleri Paylaşıldı

Ormanın Hayaleti Vaşak ve Yavrularının Görüntüleri Paylaşıldı

TARIM ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, nesli tehlikede olan vaşak ve yavrularının Türkiye'de kaydedilen görüntülerini paylaştı. Vaşak ailesinin bu sevimli görüntüleri, koruma faaliyetlerinin olumlu sonuçlarını göstermesi adına umut verici olarak değerlendiriliyor.

02.08.2023 02:50  Güncelleme: 02:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TARIM ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, 'Ormanın Hayaleti' olarak bilinen vaşak ve yavrularının görüntülerini paylaştı.

Müdürlüğün Twitter hesabından, neslinin devamı tehlikede olan Vaşak hayvanı ve yavrularının Türkiye'de kaydedilen görüntüleri paylaşıldı. Paylaşımda, "Muhteşem An; Ormanın Hayaleti Yavrularıyla Birlikte Görüntülendi Ülkemizde yaban hayatı adına sevindirici görüntüler gelmeye devam ediyor. Koruma altındaki türler arasında bulunan ve doğada gözlemlenmesi oldukça zor olan "Ormanın Hayaleti" unvanıyla anılan Vaşak, yavruları ile birlikte fotokapanlara görüntülendi. Vaşak ailesinin bu sevimli görüntüleri Genel Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen İzleme ve Koruma faaliyetlerinin yaban hayatında olumlu sonuçlarını göstermesi adına umut verici olarak değerlendiriliyor" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ormanın Hayaleti Vaşak ve Yavrularının Görüntüleri Paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement