Ormanlık Alanda İntihar - Son Dakika
Güncel

Ormanlık Alanda İntihar

Ormanlık Alanda İntihar

Çanakkale'de bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 25 yaşındaki Ümit Can, Mesudiye Tabyaları'nın bulunduğu ormanlık alandaki bir ağacın dalına kendini iple asıp yaşamına son verdi.

19.07.2013 16:11

Çanakkale'de bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 25 yaşındaki Ümit Can, Mesudiye Tabyaları'nın bulunduğu ormanlık alandaki bir ağacın dalına kendini iple asıp yaşamına son verdi. Can'ın herhangi bir intihar notu bırakmadığı öğrenildi.

Çanakkale merkeze bağlı Güzelyalı Köyü yakınlarındaki Mesudiye Tabyaları'nın bulunduğu ormanlık alandaki bir ağaçta, bugün sabah saatlerinde asılı bir ceset görenler jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kendini ağacın dalına asıp yaşamına son veren kişinin adının Ümit Can olduğunu belirledi. İncelemede, bir intihar notuna rastlanmadı. Can'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Acı haberi alıp olay yerine gelen gencin yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Olay yeri yakınında da Can'ın sırt çantası bulundu. Jandarma, intiharla ilgili soruşturma başlattı. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ormanlık Alanda İntihar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement