Osman Çetin Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Osman Çetin Adaylığını Açıkladı

Osman Çetin Adaylığını Açıkladı

Osman Çetin, MHP Antalya İl Başkanlığı adaylığını aaçıkladı.

23.03.2012 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Antalya il teşkilatının 1 Nisan'da gerçekleştirecek olduğu 10. Olağan İl Kongresi öncesi, MHP Muratpaşa eski ilçe Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla İl Başkan Adaylığını basın ve kamuoyuna açıkladı.

Çetin'in adaylık açıklaması yaptığı basın toplantısına MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Kadir Gürcan, MHP Konyaaltı İlçe Başkanı M. Ali Palabıyık ve partililer katılırken, Osman Çetin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Zamanı, nafakası ve emeği ile bizlere rehberlik yapan kıymetli Ülküdaşlarım. Bundan 4 yıl önce Muratpaşa'da şahsıma ve arkadaşlarıma emanet ettiğiniz, şanlı sancağımızı, lekelemeden ve kirletmeden bir başka dava arkadaşımıza 19 şubatta teslim ettik. Şimdi ise bu kutlu davaya bir başka yerde hizmet etmek için, hakkın mizanın'dan sonra, en ulvi terazi olduğuna inandığım, Ülkücü İradenin huzuruna tertemiz girecek olmaktan son derece bahtiyarım.

4 yıl boyunca bütün çalışmalarımızda gayret, heyecan ve şevk noktasında hep bir adım önde bize yol gösterdiniz. Hiçbir menfaat beklemeden kutlu yürüyüşümüze omuz verdiniz. Bu sebeple hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar ki, başarı ve umut, davamızın yılmaz fertlerine, varsa eksik ve atalet bize aittir. Türk Milliyetçileri, bu ülkenin en aydın ve en duyarlı insanlarıdır. Bu sebeple sizlere uzun uzun ülke gerçeklerinden bahsetmeyeceğim. Ancak birkaç konuya da değinmeden geçemeyeceğim.

Bildiğiniz gibi Türkiye zor bir dönemden geçmektedir. Maalesef bizim öğünç kaynağımız, bin yıllık kardeşliğimiz bozulmak üzeredir. Devlete ve adalete güven azalmıştır. Ahlaki çöküntü ve yozlaşma hızlanmıştır. Siyaset kurumu kirletilmiştir. Yolsuzluk, vurgun ve talan normal sayılır olmuştur. Paylaşımda adalet ve hakkaniyet tükenmiştir. Milletimiz ya baskı ve korku ile sindirilmekte ya da kandırılmaktadır. Milli bünyemiz, yavaş yavaş zehirlenmektedir. Bahçelerin, bağların, bostanların bile bereketi kalmamıştır.

Gördüğünüz gibi, Türk Milleti öz yurdunda boğulmak, Türkiye teslim alınmak istenmektedir. Yandaş hempa zorbalığına rağmen Türk Milletinin feraset kapısı kapanmamıştır. Bankalara ipotekli köylü, siftahsız kepenk kapatan esnaf, kredi kartına mahkum insanımızın tahammülü de kalmamıştır. İnsanımız yardıma muhtaç hale getirilmiş bu da marifet sayılır olmuştur.

Bilinmelidir ki! Bu millet kaderini, acuze yemeğine bağlamayacak kadar asildir. Çünkü sadaka bir kültür değil, yardımlaşmanın son noktasıdır. Ulul emre itaati ibadet sayan milletimizin, tevazusunu anlamayan ve ülkenin kaynaklarını aralarında hoyratça paylaşanlar, hak ettikleri cevabı en kısa zamanda, mutlaka alacaklardır. Herkes bilsin ki; Türk Milleti sahipsiz. Türk Milleti yetim, Türk Devleti öksüz değildir. Ümitler tükenmemiştir. O ümit, ülkelerini karşılıksız seven Türk Milliyetçilerinin varlığıdır. O ümit, Milliyetçi hareketin haklı ve geç kalmış iktidarıdır. Aziz dava arkadaşlarım; 1 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan kongremizde partimiz ve Antalya'mız için MHP İl başkan adayıyım, bugünlere denk görev yapmış İl eski başkanlarıma ve yöneticilerine bir kez daha sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatta olanlara Allah'tan sağlık, sıhhat, selamet diliyorum… Çıkacak bütün aday arkadaşlarımızada şimdiden başarılar diliyorum. Kongremizin Birlik beraberlik içinde geçmesini temenni ediyorum. İlkeli, erdemli, dürüst ve güçlü bir kadroyla yola çıkıyoruz; Bu kutlu bayrak yarışında değerli dava arkadaşlarımı, kıymetli delegelerimizi saflarımızda, omuz omuza mücadeleye davet ediyorum.

Ben tüm aday arkadaşlarımı, rakip değil, ulaşılması ve kucaklanması gereken bir değer olarak görüyorum. Fikirlerimizi aynı teknede yoğurup, enerjimizi birleştirmek zorunda olduğumuza inanıyorum. Bu iman ve inanç için, bugünden itibaren gözlerimizi ufka dikerek hilale doğru bıkmadan ve usanmadan yürüyeceğiz. Sizlerin azmi ile Antalya'da baharı daha erken karşılayacağız. Üşüyen elleri ısıtacağız. Sönmüş ocaklara ateş olacağız. Yere düşenleri ayağa kaldıracağız. Yoksul ama asil insanlarımızın dertlerine çare olacağız. Hiçbir çocuğun yatağına aç girmesine göz yummayacağız. Hakkın ve halkın rızasını esas alacağız. Çünkü, doğru yerde, doğru zamanda ve doğru davadayız. Hareketimiz, bilgimiz, kadromuz ve inancımız ile bunlardan kat kat fazlasını yapacak kudrete sahiptir. Milliyetçi hareket olarak, tarihin bize yüklediği, sorumluluğun idraki ile; Bir Bütün ve Güçlü Türkiye'yi inşa edeceğiz. Bütün bunlar için, yüce Mevla rahmetini bizden esirgemesin. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin emeğini karşılıksız bırakmasın.

Adım adım, ilmek ilmek işlediğimiz Türklük gurur ve şuuru, İslam Ahlak ve faziletini rehber edinmiş, tertemiz bir kadro ile hizmetinize talibiz. Gayret bizim, takdir sizindir. Sözlerime son verirken, uzaktan, yakından koşarak bizleri onurlandıran, muhabbetle gücümüze güç katan herkese şükranlarımı sunuyorum. Yolumuz aydınlık olsun, Milletimiz mutlu, devletimiz güçlü olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun. Diyerek basın toplantısını sonlandırdı.

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Osman Çetin birden fazla aday çıkmasını nasıl değerlendiriyorusunuz sorusuna ise; Tüm Türkiyede olduğu gibi Antalyamızda'da MHP'nin iktidar yolu açılmıştır. Talebin fazla olmasını buna bağlıyorum dedi. Birleşme konusunda herhangi bir teklif aldınızmı? sorusuna ise ben adaylığımı aylar öncesinden açıkladım adaylıktan çekilmem için mezara girmem gerek diyerek toplantıyı sonlandırdıktan sonra Osman Çetin ve ekibi hep beraber "Çırpınırdı Karadeniz" adlı Türküyü seslendirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osman Çetin Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement