Osman Pamukoğlu: CHP'nin Oylarını 3-4 Puan Arttırırım - Son Dakika
Güncel

Osman Pamukoğlu: CHP'nin Oylarını 3-4 Puan Arttırırım

Osman Pamukoğlu: CHP\'nin Oylarını 3-4 Puan Arttırırım

Hak ve Eşitlik Partisi eski genel başkanı emekli tümgeneral Osman Pamukoğlu, CHP'den aday olması durumunda partinin oylarını 3-4 puan arttıracağını savundu.

14.09.2015 10:03  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com/ Olgun Kızıltepe Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) eski Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 1 Kasım seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olacağı söylentilerine açıklık getirdi.

"CHP'DEN RESMİ TEKLİF YOK"

Haberler.com'a değerlendirmelerde bulunan Pamukoğlu, CHP'den kendisine gelen herhangi bir resmi teklif olmadığını belirterek, "Hakkımda 'CHP'ye katılacak' yönünde çıkan haberler benim bile tahmin edemeyeceğim bir heyecan yarattı. CHP tarafından şahsıma iletilen herhangi bir resmi teklif yok. Partinin içinden beni isteyenler var. Gençler arasında heyecan yaratan bir ekibiz" dedi.

"PARTİNİN OYLARINI 3-4 PUAN ARTTIRIRIM"

CHP'ye katılması halinde 1 Kasım seçimlerinde partinin oylarını önemli ölçüde artıracağını savunan Pamukoğlu, "CHP'nin oylarını 3-4 puan arttıracağımı düşünüyorum. 1 Kasım seçimlerinde de 7 Haziran seçimlerine benzer bir tablonun ortaya çıkacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

HEPAR SEÇİMLERE KATILMAYACAK

Emine Ülker Tarhan liderliğindeki Anadolu Partisi'nden sonra HEPAR'da Hak ve Eşitlik Partisi de (HEPAR) 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlere katılmıyor. Haberi bizzat HEPAR Genel Başkanı Recep Bakırcı verdi. Onursal başkanları Osman Pamukoğlu ile birlikte Antalya'daki ' Türkiye ve Terör' konulu konferansa katılan Bakırcı; 1 Kasım'daki seçim sonuçlarında 7 Haziran'dan farklı bir tablo çıkmasını tahmin etmedikleri için seçimlere girmeyi düşünmediklerini duyurdu.

Son Dakika Güncel Osman Pamukoğlu: CHP'nin Oylarını 3-4 Puan Arttırırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (169)

  • Halk: Aferin sana onlarda hdp nin oylarını artırdı. 248 4 Yanıtla
  • KoMpLo: Paşa aday gösterilirse oyum chp nindir. 15 139 Yanıtla
  • karadenizli: pasam gel mhp ye yakisir sana. 114 3 Yanıtla
  • Kubilay: Pamuk Paşa ne sağcı nede solcudur bence paşa bence tam anlamıyla ATATÜRKçüdür.Böyle cesur adamlara ihtiyacımız var bence. 84 3 Yanıtla
  • Tilkiiii: Tabi canım, zaten pamukoğlunun kıyıda köşede bekleyen %6lık bir kitlesi var hemen onu sokar devreye. Naaapıyosunuz kardeşim bu adamın akıl sağlığının yerinde olmadığına dair belgeler havada uçuşuyor, birde chp nin oylarını yükselteceğini söylüyor. Tam chp lik bir adam :) 1 76 Yanıtla
  • maske: kendi partisi 1 puan almışmıki chp artsın ne oldu vekillik tatlımı geldi osman 17 59 Yanıtla
  • savaş: Madem hdp ile blok hareket eden chp hayranlığın vardı chp den milletvekili olma niyetindeydin o zaman niye pkk ya ve hdp ye attıp sallıyordun efelik yapıyordun demek sende hain sevici chp lisin sende farklı şeyler peşindesin çok yazık.... 37 39 Yanıtla
  • izmirefesi: chp mi paşam biz seni yanlış tanımışız 56 8 Yanıtla
  • kelleci: hdpye destek veren partiylemi beraber olacan hani senin pkk ka karşıtlığın 39 19 Yanıtla
    arnavut.: aga fena kapağı takmışsın. 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement