Osmaniye'de Acı Olayın Yargı Süreci Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Osmaniye'de Acı Olayın Yargı Süreci Devam Ediyor

03.04.2026 21:58

Osmaniye'de elektrik akımına kapılan çocuk ve annesi için 9 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

Osmaniye'de evlerinin önünden geçen su kanalında elini yıkamaya çalışan 6 yaşındaki çocuk ile ona yardım etmek isteyen annesinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuksuz 9 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Osmaniye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz sanık B.K. hazır bulundu, sanıklar C.S, M.N.O, M.G, A.E, F.G, K.U, Ö.Y. ve M.E. ise avukatları tarafından temsil edildi.

Sanık B.K. ve sanık avukatları, yöneltilen suçlamaları reddederek müvekkillerinin beraatlarını talep etti.

Cumhuriyet savcısının esas hakkında mütalaasını vermesinin ardından mahkeme heyeti, sanıkların mevcut halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Toprakkale ilçesi Kışla Mahallesi'nde geçen yıl 23 Nisan'da evlerinin önünden geçen su kanalında elini yıkayan Özlem (6) ile ona yardım etmek isteyen annesi Cennet Üstün (37) elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmiş, olaya ilişkin 9 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame Osmaniye 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Acı Olayın Yargı Süreci Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement