"Otogarda Bile Böyle Küfür ve Şiddet Görmedim" - Son Dakika
Güncel

"Otogarda Bile Böyle Küfür ve Şiddet Görmedim"

"Otogarda Bile Böyle Küfür ve Şiddet Görmedim"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, TBMM’de yaşanan küfürleşmelere ilişkin, “Ben iş hayatımda Otogar’da 33 yıl çalıştım. Ama kadın olarak Otogar’da çalıştığım sürede böyle küfür ve şiddete tanık olmadım” dedi.

15.12.2013 15:43

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, TBMM'de yaşanan küfürleşmelere ilişkin, "Ben iş hayatımda Otogar'da 33 yıl çalıştım. Ama kadın olarak Otogar'da çalıştığım sürede böyle küfür ve şiddete tanık olmadım" dedi.

CHP Bursa Milletvekili, Parti Meclisi ve Çevre Komisyonu Üyesi Sena Kaleli, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2014 yılı bütçe görüşmelerinde, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına söz alarak, Meclis'te son dönemde yaşanan küfürlü atışmalar ve ülkenin genel sorunları üzerine, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konuşmasına, Meclis Genel Kurulu'nda yapılan ve büyük tepki toplayan küfürlü konuşmalara tepki göstererek başlayan Kaleli, "Ben iş hayatımda Otogar'da 33 yıl çalıştım. Ama kadın olarak Otogar'da çalıştığım sürede böyle küfür ve şiddete tanık olmadım. Tehdit edildim, densiz bir rakibimiz yazıhanemizi darp etti, otobüslerimizi otogara sokmadı. Terbiyemizi bozmadan, hukuk ve uzlaşı yoluyla hakkımızı aldık. Hoş o dönemde adalete güvenimiz vardı. Otogarda adalet, nesnel tutum sağladığımız için kimse buna gerek de görmedi, saygın ortamda çalışmanın huzuru ve bereketini yaşadık. Ayıplamak, yargılamak, kınamak istemiyorum ama onaylamadığımı, yakıştırmadığımı, rahatsızlığımı ifade etmek istiyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Otogarda Bile Böyle Küfür ve Şiddet Görmedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement