Otomobil Koyun Sürüsüne Daldı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Koyun Sürüsüne Daldı

Otomobil Koyun Sürüsüne Daldı

Bursa'nın İznik İlçesi'nde, koyun sürüsüne dalan otomobil 16 küçükbaş hayvanı telef etti.

20.10.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik İlçesi'nde, koyun sürüsüne dalan otomobil 16 küçükbaş hayvanı telef etti. Trafik levhasına çarparak durabilen otomobilin sürücüsü de kazada yaralandı.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında İznik- Yenişehir yolu Derbest Köyü kavşağında meydana geldi. İznik'ten Yenişehir yönüne giden Aydın Arık yönetimindeki 16 UP 502 plakalı otomobil, Derbent köyü kavşağında koyun sürüsüne çarptı. Otomobil, yaya uyarı levhasına çarparak durabildi. Kazada sürücü Aydın Arık hafif yaralanırken, 16 koyun da telef oldu.

100 küçükbaş hayvanını otlatmaktan getiren sürü sahibi Orhan Kolay, kazaya tepki göstererek, zararının 11 bin 200 lira olduğunu söyledi.

Derbent Köyü muhtarı Mehmet Ersin de yol genişletme çalışmalarının ardından hız yapmaya başlayan araçların yayalar ve hayvanlar için tehlike saçmaya devam ettiğini belirterek, "Konuyu Karayolları yetkililerine 3 kez dilekçe yazarak ilettim. Buradan hem alt geçit hem de üst geçit yapılmasını istedim. Ancak, hiçbir yetkili çıkıp dilekçeme cevap vermedi. Bugün korktuğumuz başımıza geldi. Eğer alt ve üst geçit yapılmış olsaydı bu hayvanlar bugün kurtulacaktı" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Koyun Sürüsüne Daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement