Özçekim Sınır Tanımıyor - Son Dakika
Güncel

Özçekim Sınır Tanımıyor

Antalya’da, saatteki hızı 145 kilometreye ulaşan fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken, bazı vatandaşlar ise dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde özçekim yaptı.

13.01.2015 16:18

Antalya’yı dün akşam saatlerinden itibaren etkisine alan fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, bazı vatandaşlar yağmur ve şiddetli rüzgara aldırış etmeden Konyaaltı sahilinde özçekim keyfi yaptı. Vatandaşlar bol bol özçekim yaparak, fırtına, deniz ve dev dalgaları ölümsüzleştirdi.

"BİRAZ ROMANTİZM YAPALIM DEDİK"

Anı ölümsüzleştiren Öngün çifti, "Selfie yapmaya çalışıyoruz. Biraz romantiklik yapalım dedik geldik deniz kenarına. İzin günümüzü değerlendirmeye çalışıyoruz. Güzel bir tablo var. Hele bir de eş varsa yanınızda süper mutluluk" dedi.

"ÇOK HOŞ GÖRÜNTÜ"

Okulların tatil edilmesini fırsat bilen Fatih Şensoy ise soluğu Konyaaltı sahilinde aldıklarını ifade etti. Şensoy, "Bugün okullarında tatil olmasıyla birlikte ailemle dalgaları izlemeye geldik. Çok hoş bir görüntü. Yazın burada denize giriyorduk. Dalgaların da buraya kadar gelmesi çok hoş bir görüntünün ortaya çıkmasına neden oldu. Antalya çok güzel ve çok seviyoruz. Çocukları aldık gezmeye geldik" şeklinde konuştu.

"YAZIN OTURDUĞUMUZ YERLERDE ŞU AN DALGA VAR"

Konyaaltı sahilinde çok güzel bir görüntünün olduğunu vurgulayan Yüksel Şensoy ise, "Çok güzel ve muhteşem bir görüntü var. Yazın gelip oturduğumuz yerlerde şu an dalga var. Özellikle bunu izlemeye geldik. Bugün okullar tatil çocuklarla bunun tadını çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.

İKİ ARAÇ SUDA KALDI

Öte yandan, Liman Kavşağı ile Akdeniz Bulvarı güzergahı şiddetli rüzgar ve dev dalgalar yüzünden çift yön olarak araç trafiğine kapatıldı. Liman mahallesinde ise, iki araç yağmur sularından dolayı biriken suda kaldı.

ADEM AKALAN-İSMET ERSOY

Özçekim Sınır Tanımıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özçekim Sınır Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement