Özçimen Hokey Takımıyla Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Özçimen Hokey Takımıyla Bir Arada

Özçimen Hokey Takımıyla Bir Arada

Vali Özçimen, Avrupa Şampiyonu Bayan Hokey takımı ile bir araya geldi.

27.02.2013 08:20

Vali İbrahim Özçimen, Portekiz'de gerçekleşen Eurohockey 2013 turnuvasında Avrupa Şampiyonu olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway Outlet Bayan Hokey Takımı ile bir araya gelerek onları tebrik etti.

Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıya Vali İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bayan Hokey Takımı Kulüp Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Uçan, Takım Antrenörü Yasin Yükselen ve sporcular katıldı.

Portekiz'de düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda bütün maçlarını kazanarak şampiyon olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway Outlet Bayan Hokey Takımı'nı tebrik eden Vali İbrahim Özçimen, "Sizleri ve emeği geçen herkesi aldığınız başarıdan dolayı kutluyorum. Ayrıca Avrupa Şampiyonu olarak Ülkemizin, İlimizin ve Üniversitemizin tanıtımına katkı sağladığınız için de teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Perihan Küçüktaç ve Avrupa Şampiyonası'nda gol kraliçesi olan Nurhan Çınar ile de sohbet eden Vali İbrahim Özçimen, Şampiyona ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra Highway Outlet Alışveriş Merkezi tarafından sponsoru olduğu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway Outlet Bayan Hokey Takımı sporcuları için hazırlanan hediye çekleri verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özçimen Hokey Takımıyla Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement