Motosiklet Çarpan Genç Kızın Elini Bir An Olsun Bırakmadılar - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Çarpan Genç Kızın Elini Bir An Olsun Bırakmadılar

Motosiklet Çarpan Genç Kızın Elini Bir An Olsun Bırakmadılar

Mecidiyeköy’de yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kıza motosiklet çarptı.

16.08.2014 09:50

Mecidiyeköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kıza motosiklet çarptı. Yaralı halde ambulans bekleyen genç kızın elini vatandaşlar bir an olsun bırakmazken, motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, alışveriş yapmak Mecidiyeköy'e gelen Esma Şener (27) alışverişini bitirdikten sonra eve gitmek üzere yola koyuldu. Cadde üzerine yürüyen Şener, yaya geçidinin olmadığı yerden yolun karşısına geçmek istedi. Bu esnada sipariş götürmek için yola çıkan Ahmet Ersöz (31) idaresindeki 34 HM 9577 plakalı motosiklet, karşıya geçmeye çalışan Şener'e çarptı. Çarpmanın sonucu Şener yola savrularak başından ve ayağından yaralanırken, motosiklet sürücüsü Ersöz ise olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Caddenin trafik bakımından işlek ve yoğun olması nedeniyle Şener yaralı halde dakikalarca ambulans bekledi. Yaralının başında bekleyen vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

GENÇ KIZIN ELİNİ BİR AN OLSUN BIRAKMADILAR

Yaralı şekilde yerde bekleyen genç kızın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerinde bulunan 2 kadınlardan biri ambulans gelene kadar genç kızın elini bırakmadı. Diğer kadın ise Şener'i kendi kızıymış gibi saçlarını okşayarak sakinleştirmeye çalıştı. Başka bir vatandaş ise genç kızın burnunu tutarak, ellerini sildi. Bazı vatandaşlar ise kaldırım üzerinden yaralı genç kızı tribünde maç izler gibi izledi.

Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası Şener, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafik kısa süreliğine dururken, cadde üzerine uzun kuyruklar oluştu. Yaralının kaldırılmasının ardından trafik kontrollü bir şekilde açıldı.

KAZADAN SONRA OLAY YERİNE GERİ GELDİ

Kaza nedeniyle şok yaşadığını iddia eden sürücü Ersöz, bir süre sonra arkadaşıyla birlikte tekrar olay yerine geldi. Ersöz polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis aracına bindirildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Çarpan Genç Kızın Elini Bir An Olsun Bırakmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement