Özel Harekat Timleri Dağlarda Fidan Dikti - Son Dakika
Güncel

Özel Harekat Timleri Dağlarda Fidan Dikti

Özel Harekat Timleri Dağlarda Fidan Dikti

Barış ve çözüm süreci nedeniyle PKK'lı teröristler bugün çekilmeye başlarken Erzurum Emniyet Müdürlüğü de dağlara fidan dikti.

08.05.2013 13:16  Güncelleme: 13:49

Barış ve çözüm süreci nedeniyle PKK'lı teröristler bugün Türkiye sınırlarının dışına çıkmaya başlarken, Erzurum Emniyet Müdürlüğü de dağlara fidan dikti. Yıllarca teröristlerle karşı karşıya gelen Özel Harekat Timleri uzun bir aradan sonra ellerindeki silahları bırakıp kazma- kürekla fidan dikti.

Emniyet Müdürlüğü personeli ile aralarında imam, öğrenci, muhtar ve engelli vatandaşların da bulunduğu yaklaşık 100 kişi bugün otobüslerle Palandöken sıra dağlarının Paşapınar mevkiine giderek huş ve çam fidanı dikti. Yıllarca tererör örgütü ile dağlarda mücadele veren Özel Hareket Timleri, uzun bir aradan sonra silahlarını bırakıp, ellerine aldıkları kazma küreklerle fidanları toprakla buluşturdu. Fidanlara Paşapınarı çeşmesinden bidonlarla can suyu taşıyan Özel Harekat Timleri, fidan dikmekte zorlananlara da yardımcı oldu.

Suçlularla mücadelenin yanında sosyal destek projelerini de başarı ile sürdürdüklerini ifade eden Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, "Ne kadar yaşanabilir bir ortamı elbirliği ile oluşturabilirsek o kadar huzur ve güveni inşa etmiş oluruz. 'En güzel miraz ağaçtır' sloganıyla yola çıkıp, işitme engelli kardeşlerimiz, imamlarımız, öğrencilerimiz ve muhtarlarımız ile birlikte yaklaşık 600 fidanı toprakla buluşturduk" dedi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özel Harekat Timleri Dağlarda Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement