Özel Harekatçı Şehit Başpolisin Antalya'daki Evine Ateş Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Özel Harekatçı Şehit Başpolisin Antalya'daki Evine Ateş Düştü (2)

Özel Harekatçı Şehit Başpolisin Antalya\'daki Evine Ateş Düştü (2)

Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Cudi Dağı'ndaki operasyonda şehit olan başpolis Kadir Can'ın Antalya'da bulunan eşi ve çocuklarının oturduğu eve taziye ziyaretinde bulundu.

22.03.2012 15:53

Özel HAREKATÇI ŞEHİT BAŞPOLİSİN ANTALYA'DAKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ (2)

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRÜ TAZİYE EVİNDE

Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Cudi Dağı'ndaki operasyonda şehit olan başpolis Kadir Can'ın Antalya'da bulunan eşi ve çocuklarının oturduğu eve taziye ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürü Yılmaz, "Bacımızla az önce gurur duydum. Bir şehit eşi olarak dimdik. Böyle metanetli dimdik duran çok az insan gördüm" dedi.

2 yıl önce şark görevi için Şırnak'a giden başpolis Kadir Can'ın çocuklarının eğitimi için ailesini burada bıraktığını aktaran Ali Yılmaz, "Geçmişte şehitler verdik, gelecekte de şehitler vereceğiz. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne kimse zarar veremeyecek, kimse bölüp parçalayamayacak, bu böyle biline" diye konuştu.

'BİZE ONURLU BİR ŞEREF BIRAKTI'

Kadir Can'ın eşi Ayşe Can'ın şehit eşi için "O bizim onurumuzdur. Bize onurlu bir şeref bıraktı. Çocuklarımız da bu şerefi taşıyacaktır" dediğini kaydeden ve bunları duymanın kendisini çok gururlandırdığını aktaran Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, "Hainleri sevindirmeyecek kadar dikti. Yarın kimin şehit olacağı belli değil. Allah mekanını cennet edecektir. Allah geride kalanlarına sabır versin. Çocukları bizim çocuklarımızdır. Devletin şefkatli eli her zaman onlarla beraber olacak" diye konuştu.

Şehit başpolis Kadir Can'ın evinin önünde, mesai arkadaşları bekledi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özel Harekatçı Şehit Başpolisin Antalya'daki Evine Ateş Düştü (2) - Son Dakika


Advertisement