P&g Evi İstinye Park'ta Ziyarete Açıldı - Son Dakika
Güncel

P&g Evi İstinye Park'ta Ziyarete Açıldı

P&g Evi İstinye Park\'ta Ziyarete Açıldı

P&G, 25 yıllık mirasını ilk kez tüketicilerle buluşturduğu P&G Evi'ni İstinye Park'ta ziyarete açtı.

12.12.2012 16:04

P&G, 25 yıllık mirasını ilk kez tüketicilerle buluşturduğu P&G Evi'ni İstinye Park'ta ziyarete açtı.

P&G'dan yapılan açıklamaya göre, dünyada 175'inci, Türkiye'de 25'inci yılını kutlayan P&G'nin, tüketicilerine teşekkür etmek amacıyla "zaman tüneli" konseptinde tasarlanan P&G Evi ziyarete açıldı.

P&G Evi'nde Türkiye'de tüketim alışkanlıklarını değiştiren markaların tarihsel serüveni, oyuncu Ayşe Tolga'nın hayat hikayesi ile paralel olarak sergilenirken; Gillette, Alo, Ace gibi markaların kült haline gelmiş eski reklamları yıllar sonra tekrar görücüye çıkıyor. 17 Aralık'a kadar İstinye Park'ta açık olacak P&G Evi'nde Prima, Pantene ve Max Factor gibi markaların etkinliklerinde sürpriz hediyeler ziyaretçileri bekliyor.

P&G Evi'nde ziyaretçilere zamanda yolculuk yaşatan bir diğer alan da Alo, İpana, Blendax ve Max Factor gibi sevilen P&G markalarının eski gazete ve dergi ilanları ile TV reklamlarından oluşan nostalji köşesi. Zeki Müren'li Alo reklamı, Ayşe Teyzeli Ace reklamı gibi eski P&G reklamları ziyaretçileri popüler kültür tarihinde yolculuğa çıkarıyor.

15 Aralık tarihinde düzenlenecek "Çocuklar Günü"nde ise ünlü anneler çocukları ile beraber özel etkinlik alanlarında eğlenirken, 15-16 Aralık'ta çeşitli sanat ve eğlence etkinlikleri kapsamında çocuklar hünerlerini sergileme fırsatı bulacak.

Tüm hafta boyunca ise P&G'nin Darüşşafaka Eğitim Kurumları ile beraber yürüttüğü Hayalden Gerçeğe projesi kapsamında çeşitli etkinlik ve tanıtım çalışmaları düzenlenecek.

Muhabir: Ahmet Hacıfazlıoğlu

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel P&g Evi İstinye Park'ta Ziyarete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement