Pakistan Dışişleri Bakanı Zerdari, Afganistanlı mevkidaşıyla görüştü - Son Dakika
Güncel

Pakistan Dışişleri Bakanı Zerdari, Afganistanlı mevkidaşıyla görüştü

Pakistan Dışişleri Bakanı Zerdari, Afganistanlı mevkidaşıyla görüştü

Pakistan Dışişleri Bakanı Bilaval Butto Zerdari, Afganistan'da Taliban yönetiminin Dışişleri Bakanı Vekili Emirhan Muttaki ile görüşme yaptı.

13.01.2023 00:02  Güncelleme: 00:05

Pakistan Dışişleri Bakanı Bilaval Butto Zerdari, Afganistan'da Taliban yönetiminin Dışişleri Bakanı Vekili Emirhan Muttaki ile görüşme yaptı.

Pakistan Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Zerdari, Kabil'deki terör saldırısı sebebiyle Muttaki'ye taziyelerini iletti.

Zerdari, terörün Pakistan ve Afganistan'a ortak bir tehdit oluşturduğuna işaret ederek, iki ülkenin bu tehdide birlikte cevap vermesi gerektiğini vurguladı.

Terörle mücadelede Afgan halkı ile dayanışma içinde olduklarını belirten Zerdari, bölgesel barış ve istikrarı teşvik etme konusunda İslamabad'ın Kabil ile çalışma kararlılığını yineledi.

Kabil'de dün Dışişleri Bakanlığının önünde şiddetli patlama olmuş, 5 sivil yaşamını yitirmişti.

Saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlenmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pakistan Dışişleri Bakanı Zerdari, Afganistanlı mevkidaşıyla görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement