Paralel Yapı Soruşturmasında İfadesi Alınan 1 Polis Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Paralel Yapı Soruşturmasında İfadesi Alınan 1 Polis Serbest Bırakıldı

Paralel Yapı Soruşturmasında İfadesi Alınan 1 Polis Serbest Bırakıldı

Paralel yapı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheliden bugün teslim olan polis memuru serbest bırakıldı.

18.08.2014 22:14  Güncelleme: 22:51

Paralel yapı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheliden bugün teslim olan polis memuru mahkemedeki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Paralel yapı soruşturması kapsamında mahkemece serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheli polisten Necati Arslan, bugün avukatları ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek teslim oldu

Teslim olan şüpheli polis Arslan'ın sorgusu Nöbetçi 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapıldı. Mahkeme Arslan'ın serbest bırakılmasına karar verdi.

Haklarında yakalama kararı çıkarılan polislerden 13'ü geçtiğimiz günlerde teslim olmuş, 3'ü tutuklanırken 10'u mahkemeden serbest bırakılmıştı. Serbest kalanların sayısı Necati Arslan ile birlikte 11'e yükselirken 3 polis hakkındaki yakalama kararı ise devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Paralel Yapı Soruşturmasında İfadesi Alınan 1 Polis Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement