Parka Bırakılan Bebeğe Polis Şefkati - Son Dakika
Güncel

Parka Bırakılan Bebeğe Polis Şefkati

Parka Bırakılan Bebeğe Polis Şefkati

İzmir'de, annesi tarafından parka bırakıldığı belirtilen 7 aylık bebek polis tarafından bulundu.

19.05.2014 11:21  Güncelleme: 16:45

İzmir'de, annesi tarafından parka bırakıldığı belirtilen 7 aylık bebek polis tarafından bulundu. Ağlayan bebeği susturmak için polis ekipleri uzun süre çaba sarf ederken, kayıp olarak bildirdiği eşini çocuğunu arayan, bulmak için hastaneye doğru gittiği sırada polis ekiplerinin elinde kendi kızını gören baba H.Y. (Hüseyin Yıldırım) büyük mutluluk yaşadı.

PARKTA AĞLARKEN SESİNİ DUYDULAR

İzmir Emniyet Müdürlüğü Buca Asayiş Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, bugün saat 02.00 sıralarında, devriye görevi yaparken, 206 sokakta bulunan parktan bebek ağlama sesi gelmesi üzerine inceleme yaptı. Polis ekibi, parktaki trafo yanında bebek taşıma çantasında bir bebek olduğunu fark etti. Polis ekibi, haber merkezine bilgi vererek ambulans istedi.

SUSTURMAK İÇİN BÜYÜK ÇABA HARCADILAR

Bu sırada ağlamaya başlayan 7 aylık bebeği Buca Ekipler Amirliği'nde görevli Komiser Tekin Alper susturmak için büyük çaba harcadı. Komiser Tekin Alper, bebeği kucağında salarken açıkmış olabileceğini düşünerek yanında bulunan bebek mamasını hazırlamaya çalıştı. Bu sırada polis ekipleri, herhangi bir kimlik veya not bulabilmek için bebeğin üstüne ve bırakıldığı çantaya baktı. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekipleri, bebeğin sağlık durumunu kontrol etti.

HASTANEYE GİTTİĞİ SIRADA BEBEĞİNİ GÖRDÜ

Güvenlik görevlisi olarak çalıştığı işinden dönen ve eşi ile çocuğu kayıp olduğu için polis merkezine başvuru yapan H.Y. hastaneye gittiği sırada polis ekiplerinin elinde bir bebek görerek durdu. Bebeğin kendi kızı olduğunu anlayan baba H.Y. büyük mutluluk yaşadı. Baba H.Y., ismi Yüsra olduğu öğrenilen 7 aylık bebeğine doyasıya sarılarak öptü. Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 7 aylık Yüsra'yı detaylı sağlık kontrolü için Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Eşiyle arasında sorun olmadığını ve kendisine cep telefonuyla da ulaşamadığını belirten H.Y. Buca Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. Polis ekipleri, 7 aylık bebeğini parka bıraktığı sanılan anne B.Y.'yi bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Parka Bırakılan Bebeğe Polis Şefkati - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement