Partililerle Sabah Kahvaltısı - Son Dakika
Güncel

Partililerle Sabah Kahvaltısı

Partililerle Sabah Kahvaltısı

A. Adnan Kaya: ''Biz bu harekete son nefesimizi verinceye kadar hizmet edeceğiz.''

05.06.2012 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Nisan'da yapılan MHP Antalya İl Teşkilatının 10. olağan Kongresinde görevi Osman Çetin'e devreden bir önceki İl Başkanı A.Adnan Kaya, Kongredeki Yönetim Kurulu listesinde yer alan partililerle Can Simit Sarayında Düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Geniş bir katılımlı kitlesiyle gerçekleşen sabah kahvaltısına ayrıca MHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülnihal Gürel ve Antalya Ülkü Ocakları Eski Başkanı Lokman Kaya katılırken, sıcak ve dostane bir atmosferde geçen toplantıda bir konuşma yapan A. Adnan Kaya; "1 Nisan 2012 tarihinde yapılan Kongrede delegasyonun kararıyla yeni bir yönetim seçildi. Biz yeni seçilen yönetime çalışmalarında başarılar diliyerek elimizdeki birikimlerin tamamını aktardık ve bundan sonrada her türlü desteği kendilerine vermeye devam edeceğiz." dedi.

Deniz Baykal'ın sokağında büyümeme rağmen ocağa giden bir çocuktum

Konuşmasının devamında Kaya; "Çocukluk yaşlarından itibaren 80 ihtilali öncesinde gözümü açtığımdan beri Deniz Baykal'ın sokağında büyümeme rağmen ocağa giden bir çocuktum. Yıllar ilerledikçe 16 yıl partinin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra, Cenabı Allah bana İl Başkanlığını nasip etti ve bu görevide 2,5 sene yaptım. Bu görev süresi boyunca "Çiğ yemedim ki karnım ağrısın" diyorum. Allaha şükürler olsun ki 2 aylık süre içerisinde kamuyoundaki konuşulanlar, söylenenenler hep olumlu noktada, hep iyi, güzel şeyler yaptığımızı belirtiyorlar. 2,5 yıllık süre içerisinde, tabanımıza kapılarımızı hep açık tuttuk, bunun dışında MHP oylarını Antalya'da, tarihinde hiç olmadığı kadar arttırdık ve bana göre Türkiye'nin belkide en kötü listesine rağmen, tüm Türkiye'de MHP'nin oyları düşerken Antalya'da arttı.

Bu bizim il başkanlığı dönemimizde oldu. Bundan da gurur duyuyoruz. Tabiki bu kolay olmadı. MHP'nin temsil edilmesi gereken her yerde partimizi nezih bir şekilde temsil ettik. Antalya bölgesinde Kaş'dan Gazipaşaya gitmediğimiz köy, ilçe, şenlik, etkinlik kalmadı. İnsanüstü bir güç sarf ederek arkadaşlarımızla birlikte mücadele verdik. İl Başkanlığı dönemimizde MHP Antalya'da hiç bir şaibe, rantçılık gibi kavramlarla anılmadı. MHP'lilerin başlarını öne eğdirtecek hiç bir hareketin içinde de olmadık. Bildiğiniz üzere partimize yeni bir il binası kazandırmak adına bir arsa satın aldık. Şu anki değeri 1 trilyon civarında olan bu arsa üzerinde İl binası inşaatınada başlayıp en kısa sürede bitirmek hedefindeydik ama bildiğiniz üzere genel seçim ve referandum çalışmaları nedeniyle yeni il binası inşaatının tamamlamayı Cenabı Allah bize nasip etmedi.

Biz yeni seçilen yönetime bu konuda elimizdeki birikimlerin tamamını aktardık. Bize bu konudada herhangi bir görev düştüğü taktirde de elimizden gelen her türlü yardımı bu hareketin adına kendilerine göstereceğimizi belirttik. Bizim bu harekete küsmemiz darılmamız mümkün değildir. Belki kırgınlıklar olabilir ama küsmek, darılmak olmaz. Çünkü bu hareket sıradan bir hareket değildir. Bu dava uğruna canını vermişleri, çile çekmişleri, aşını vermişleri var. Türkiye sevdası var bu harekette. dolayısıyla biz harekete son nefesimizi verinceye kadar hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Partililerle Sabah Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement