Patates tarlasında saygı duruşu - Son Dakika
Güncel

Patates tarlasında saygı duruşu

Patates tarlasında saygı duruşu

Sivas'ta bir patates tarlasında çalışan tarım işçileri, saat 09.05'te işlerini bırakarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu.

10.11.2013 10:41

Sivas'ta bir patates tarlasında çalışan tarım işçileri, saat 09.05'te işlerini bırakarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu.

Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesi yakınlarındaki bir patates tarlasında hasat yapan tarım işçileri, Atatürk'ü unutmadı. Atatürk'ün öldüğü saat olan 09.05'te patates toplamayı bırakarak bir dakikak saygı duruşunda bulunan işçiler, daha sonra işlerine devam etti.

İşçilerden Saliha İlter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk'ün yolunda olduklarını belirterek, "Ölene kadar çocuklarımızla O'nun yolundayız, uğruna ölürüz. O'nun gibi dünyaya bir daha gelmedi" dedi.

Hüseyin Aksoy da Atatürk'ü çok sevdiklerini bu nedenle tarlada iş başında olsalar da O'nu unutmadıklarını ve saygı duruşunda bulunduklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Patates tarlasında saygı duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement