Pehlivanköy'de Türk Kızılayı Öğrencilere Çanta Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Pehlivanköy'de Türk Kızılayı Öğrencilere Çanta Hediye Etti

Pehlivanköy\'de Türk Kızılayı Öğrencilere Çanta Hediye Etti

Türk Kızılay Pehlivanköy Temsilciliği Koordinatörü Mehmet Gülay Erkol, 50 ilk ve ortaokul öğrencisine çantalarını teslim etti. Erkol, Türk Kızılay'ının yardım kuruluşu ve kan bağış merkezi olduğunu anlatarak, yardımseverlik ve paylaşma duygusunun önemine vurgu yaptı. Türk Kızılay'ının her alanda varlığını sürdürmesine katkı sağlayan temsilcilik, çeşitli etkinlikler ve yardımlarla herkese ulaşmayı hedefliyor.

03.10.2023 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pehlivanköy'de öğrencilere Türk Kızılay tarafından çanta hediye edildi.

Türk Kızılay Pehlivanköy Temsilciliği Koordinatörü Mehmet Gülay Erkol, 50 ilk ve ortaokul öğrencisine çantalarını teslim etti.

Erkol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Kızılay'ını hem tanıtmak, hem de farkındalık oluşturmak amacıyla faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Öğrencilere Türk Kızılay'ının büyük bir yardım kuruluşu ve kan bağış merkezi olduğunu anlattıklarını ifade eden Erkol, yardımsever ve paylaşma duygusu yüksek bir nesil yetişmesi için farkındalık oluşturduklarını söyledi.

Türk Kızılay'ının her alanda varlığını sürdürmesine katkı sağladıklarını dile getiren Erkol, çeşitli etkinlikler ve yardımlar ile 7'den 70'e herkese ulaşmak için yoğun çaba harcadıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pehlivanköy'de Türk Kızılayı Öğrencilere Çanta Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement