Pera Palace Hotel Jumeirah, İkonik On Oteli Arasına Girdi - Son Dakika
Güncel

Pera Palace Hotel Jumeirah, İkonik On Oteli Arasına Girdi

Pera Palace Hotel Jumeirah, İkonik On Oteli Arasına Girdi

Pera Palace Hotel Jumeirah, araştırma sitesi "Thrillist"in yürütmüş olduğu çalışmaya göre dünyanın en ikonik 10 oteli arasında yer aldı.

10.04.2014 08:41  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un incisi, ülkemizin ilk uluslararası oteli Pera Palace Hotel Jumeirah; yine dünyanın gündeminde. Yaşam stili ve yeme-içme konularında özellikle şehirli kozmopolitlere yönelik önerilerde bulunan, beş milyonu aşkın üyesiyle 2005 yılından beri yayında olan popüler internet sitesi "Thrillist"'in "Dünyanın En İkonik Otelleri" listesine Türkiye'den giren tek otel oldu.

Otellerin tarihsel önemi, sahip oldukları esrarengiz hikâyeleri ve misafir edilen dünyaca ünlü isimler olmak üzere birçok faktörü göz önünde bulunduran araştırmada Pera Palace Hotel Jumeirah, 1892 yılına dayanan eşsiz tarihiyle ön plana çıkıyor. Yapılan eleme sonrası binlerce otel arasından ilk 10'a girmeyi başaran Pera Palace Hotel Jumeirah'ı bu önemli listeye sokan diğer sıra dışı özellikler isepek çok ünlü yazarın yanı sıra Ernest Hemingway'in konaklaması ve eserlerinde otele yer vermesi, cinayet romanlarının bir numaralı ismi Agatha Christie'nin esrarengiz Doğu Ekspres'inde Cinayet başlıklı yapıtı bu otelde yazması, Orient Express yolcularına ev sahipliği yapması… Tüm bunların yanısıra, otelin restorant, pastane ve barlarında yiyecek ve içecek alanındaki lezzetli ve farklı sunumları olması...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pera Palace Hotel Jumeirah, İkonik On Oteli Arasına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement