Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167. Yıldönümü - Son Dakika
Güncel

Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167. Yıldönümü

Polis Teşkilatı\'nın Kuruluşunun 167. Yıldönümü

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167.yıldönümü dolayısıyla görevi başında başarı gösteren polis memurlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi.

09.04.2012 18:45

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü dolayısıyla görevi başında başarı gösteren polis memurlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Vali Hacımüftüoğlu, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ve bir grup polis memurunu Rize Valiliği Salonu'nda ağırladı. Hacımüftüoğlu burada görevi başında başarı gösteren 1 komiser, 1 başpolis ve 4 Polis Memuru'na başarı belgeleri verdi. Vali Hacımüftüoğlu burada yaptığı konuşmada, devlet olmanın vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma sorumluluğu getirdiğini belirterek, "Devletseniz ve böyle bir iddianız varsa, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak zorundasınız. Dünyada devlet geleneği geçmişi olan hatırı sayılır nadir ülkelerden biriyiz. Bununla ne kadar övünsek azdır. Bugün modern anlamda 167. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Emniyet teşkilatı aslında bin yıldır Anadolu'da teşkilatlanmıştır. Bu nedenle 167. yıl bizim için sadece simgesel bir yıldır. 24 saat ve 365 gün esasına göre çalışan ve her mesele ile ilgilenen teşkilatlara müsamaha ile bakmamız gerektiğinin altını çizmek istiyorum. 8 saat ve 5 gün çalışan bir teşkilatımızdan bir şikayet, kolluk görevi yürüten bir teşkilattan ise 3 şikayet geliyor ise bu oran eşit demektir" dedi.

(GF-ÖS-Y

09.04.2012 18: 25: 13

TSI

NNNN - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167. Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement